Livet med en Tom – om livet med min prins

När dagarna rinner ifrån en

Har inte bloggat på ett tag nu och det mesta beror på livet. Jag känner att jag inte hinner någonting just nu. Jag har ett heltidsarbete och det känns som om jag skulle behöva heltidsarbeta hemma också. Städning är något som liksom aldrig blir klart. Just nu ser det mest ut som en rövarkula här hemma det är ett berg som ska till återbruket plus att jag har tvättat minst åtta maskiner tvätt de senaste dagarna så nu är det bara att vika och lägga in i garderober och byråar. Jag hade ett projekt i helgen att röja lite i våra garderober vilket gör att det står kassa med överblivna textilier i hallen plus sambons dator och packning, ja som sagt lite städning skulle vara på sin plats. Så nu avrunda kvällen för att orka vara en orkan här hemma som får allt klart innan det är dags att gå till jobbet. Ja allt går helt klart i ett och det är extremt svårt att få sin egen tid att sitta med bloggen. Något jag faktiskt både känner är synd och betungande. Skulle vilja att det var lättare att bara fixa till några inlägg när idéerna sprutar istället för detta tom snack.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.