Livet med en Tom – om livet med min prins

Helgen i korthet

Ja så har en helg till gått och åter igen känns det som om den försvann alldeles för fort. Kan hända berodde det på att vi hade alldeles för mycket att stå i. I lördags hade vi julgransplundring här hemma med mormor och morfar. Vi dansade fler av klassikerna favoriten mormors lilla kråka och så avslutade vi med raketen och en bussig påse. Sedan hjälptes vi åt att klä av granen och klippa ner granen i säckar. Så nu är den glada julen helt slut.

Söndagen spenderades i storstädandets tecken vi frostade av frysen, tvättade och började sortera i vår klädkammare. Mycket mer hanns det inte med utan så var helgen slut.

Söndagen blev stora träna utan blöja dagen också en ny början med både vinster och nederlag, men allt fick abrupt slut idag när Tom blev jätte dålig i magen på dagis och var tvungen att ha blöja på sig. Se hur han mår i morgon vil att det ska bli kontinuitet i det här så att vi kan lyckas den här gången.

I slutet av veckan var det korv på dagis till lunch och Tom kämpade med kniv och gaffel, efter en stund tyckte fröken att han kunde få lite hjälp. Då säger Tom: Tack xx jag behövde faktiskt lite hjälp. Kan man vara så söt. Tack min son för att jag få skratta med dig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.