Livet med en Tom – om livet med min prins

Favorit parfym

Som tidigare nämnts var Parelle Werfamily och de visade lite hur man på deras hemsida kunde få hjälp att välja en ny parfym. Det som jag fann intressant var att han tyckte man skulle ha en favorit parfym för varje tillfälle. Först väljer man dofttyp:
Blommig, elegant/aromatisk, frisk/citrus, fruktig, grön/lätt, kryddig/orientalisk eller varm sensuell. Själv är jag helt klart en blommig dofttyp så jag valde det.

Sedan blev det helt klart roligare att välja tillfälle ett av de roligare tillfällena att välja var middag med svärföräldrarna. När du behöver power var ett tillfälle som jag själv kände att jag nog inte äger en passande doft till, men det som verkligen kändes kul var bröllop/fest för jag associerade till mitt eget kommande bröllop och att det skulle vara kul att välja en alldeles ny doft för det till fället. Så för att minska träff listan ännu mer så kunde man välja varumärke, vilket inte kändes aktuellt för mig eftersom jag inte har så stor koll på vilket märke jag ville ha. Istället använde jag mig av inspiration och valde romantik i Paris en passande bröllopskänlsa.

Kvar i träff listan fanns nu 13 dofter och istället för att begränsa genom personlighet så tittade jag på dofternas karaktär toppnot det som doftar först från parfymen men som rätt fort dunstar, hjärtnot är precis som det låter huvudakten av doften och basnot det som är doftens grund och som finns kvar längst. Tror faktiskt att jag hittade min nya favorit parfym ska bli spännande och se om den faktiskt är den som jag ska gifta mig i. Det som jag verkligen fastnade för med den här doften var att hjärtnoten var min absoluta favorit blomma nämligen gardenia.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.