Livet med en Tom – om livet med min prins

Tävling

Så ska jag ha min första tävling här i min blogg. För en tid sedan blev jag sponsrad med ett paket från bambino/mam det innehöll dubbla uppsättningar av tvåpack haklappar, mugg och äta själv bestick jag valde att behålla det set som var grönt mest för att jag själv älskar den färgen så nu har jag ett set i rött att låta någon vinna här.
De mjuka haklapparna är super och muggen är jätte bra att ha med i bil och vagn. Här hemma är det ändå besticken som är den stora vinnaren superbra.

Det jag vill att ni gör är att svar på en fråga och sedan motiverar varför just du ska vinna.

Fråga: När blev bambino även mam i Sverige.

Tävlingen avslutas lördagen den 3/11 klockan 16.00 och vinnaren presenteras senast söndag 4/11

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.