Livet med en Tom – om livet med min prins

Äntligen ok

Så mår man äntligen lilte bättre fy vad dålig jag har varit, inte nog med att ha yrseloch vara tvungen att ligga i sängen i stortsätt hela tiden igår brot min mage ihop totalt så det blev språngmarch till dagis och hem igen. Idag är då allt mycket bättre bara en molande huvudvärk men det kan jag stå ut med när allt varit så jävligt.
Nu pratar vi om något roligare som att Tom verkligen älskade att gå på bio i helgen först ut på lördagen stod Tingeling en av Toms stora favoriter. Dessutom gick vi på ett event inne på Åhlens i city där olika leverantörer stod och delade ut gåvor och Tom fick en liten popcorn och så var hans dag komplett. Finast gåva kom från name it som hade en goodiebag med reflex, boxerkalsong och pennset. Kavat delade ut en liten bok och nyckelring. Esprit hade gatkritor och såpbubblor och så blev det en heldel godis. Reima delade ut mini kompasser och studsboll. Så vi gick därifrån med en heldel.

Vi åkte tåg både dit och hem så det blev en lång dag. För att illustrera hur bra min son tyckte att Tingeling var så började han gråta när den var slut och säga att han ville se mer. När vi gick ut så fick vi en goodiebag med Tingeling på innehållet var lit smått och gott bla. Fluxjunior och nappar från Lundmyr. Tom tyckte bäst om påsen i sig.

Dagen efter skulle vi på bio i Stockholm igen då var det Loppis 3 års kalas och de visade lilla Anna och långa farbrorn. Hade tänkt att vi tar tåget den dagen också men se det gick inte för det fanns ingen avgång som passade så det fick bli bilen. Lite jobbigt för båda eftersom det blir lite mer stillasittande däremot så gick det fortare att ta sig hem. Tom tyckte nog att den här filmen var roligare och det var lite mer fritt att stå och skratta högt kändes heltklart mer avslappnat. När vi gick ut från bion fick vi en loppi påse fylld med massor av kul. Mina favoriter var vantar från Vossatassar och barnen fick en glass så vi satte oss i ett hör i foaljen och mumsade innan vi gick mot bilen

Det blev verkligen en hel helg så tack mgroup och Loppi för en underbar helg som vi sent ska glömma.


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.