Livet med en Tom – om livet med min prins

Tandläkare idag

Idag har jag varit med Tom till tandläkaren för att visa och räkna tänderna. Det gick som väntat väldigt bra förutom att han gör sig blygare än vad han är pratar inte gömmer sig under pallen som jag satt på. När vi skulle sitta i stora stolen slutade det med att jag fick sitta där också och Tom i mitt knä. Han hade jätte fina tänder förutom fram bettet. Tacka tummsugningen för det, så nu blev det akut att helt sluta med den. Tom har ju nästan aldrig tummen längre förutom på nattten. Så vi gav Tom en morot att se fram mot om han slutar med tummen. Så ikväll var han upp till spjälsängen som vi inte hunnit ställa undan och denna konversation utspelade sig mellan Tom och hans pappa.

”men Tom du ska ju sova i din stora säng.”
”jag vet, men jag behöver den här kudden kan du fixa den”
Nere vid sängen
”jag vill ha filten nej vänd på den jag behöver ha den åt det hållet så jag kan gosa med den nu när jag inte har tummen.
På ena sidan finns en broderad ficka som han vill ha uppåt, och tänk vad fort han förstår mitt lilla stora barn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.