Vårt liv i Tyskland

Loppi Höstpepp!

höstpepp8     höstpepp13Loppi bjöd många bloggare mest mammor till event höstpepp på Eric Ericsons hallen, Skeppholmen som har fin och ljus lokal! Det var underbart väder och jag njöt av utsikten över Stockholm. Självklart var jag på platsen och fick nyheter, produkter först av alla och inspiration! Loppi ordnar alltid härligaste events med spännade program.

höstpepp10Härliga Lina Hedlund var konfrencier och det var Loppis grundare Charlotta Wågert som hälsade oss välkomna och drog igång det hela.

Den här gången var det Tallink Silja Line, Panduro med Kreativa Karin, Polarn o Pyret, Lloyds Apotek, Kidz Zoo, Natural Cycles, Lipfish, Itrim, Me&I,  Sminkspegel, Smartinthedark, Prettypegs och bokaktuella Kristin Kapersen som medverkade. Och modevisning!

Panini bjöd jättegoda sallader på lunch.

höstpepp12LloydApotek är det enda Apoteket i Sverige som har utbildade hudvårdsexperter! Vilken hudtyp har du? Man kan få gratis hudanalys hos dem!

höstpepp4Kolla snygga möbel-ben från Prettypegs som passar alla möbler. Kan monteras på vilken möbel som helst. Bra med deras universala fästanordning.

höstpepp2höstpepp1Ny och fin höstkollektion från Polar o Pyret. Kolla söt hjälmskydd!

höstpepp5höstpepp6Söta kläder från Lipfish!

höstpeppVi fick se fina pyssel från Panduro av Kreativa Karin som inspirerade oss! Ett tips till er att besöka hennes blogg här för att få inspirationer! Glöm inte hämta ny katalog hos dem!

Vi fick maffig goodiebag med jättebra produkter!

Tack fina Loppi för ett trevligt event!

Kolla flera bilder här

Jag har fortfarande problem att logga in min blogg. Jag kan inte hitta logga in på min bloggsida. Jag har svårt med Loppis ny bloggportal.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.