Bloggvila – Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Bloggvila

Vi har vilat från bloggen ett tag som du kanske märkt?  Hösten kom fort med en vardag som rullat på i nya hjulspår.  Nu ska det hämtas och lämnas både på skola och förskola,  träningen ska hinnas med och jobbet kräver engagemang när nya arbetsrutiner ska sätta sig.  Sen vill kanske makarna att vi ska umgås med dem och barnen och helgerna har varit fylla med roliga saker såsom simskola,  kalas och lopp. Vi har valt att lägga bloggen lite åt sidan och istället ge instagram (livetikrokarna)  mer utrymme.  Vilket var varit kul, vi växer hela tiden. 

I helgen hade vi ett riktigt äventyr med ullaredsshopping kombinerat med The Runnersconvention i Göteborg.  Riktigt kul helt var det men vi har båda varit slitna i veckan.  Jag själv känner mig lite hängig i skrivande stund ,  som om jag ska bli sjuk men att det inte riktigt bryter ut.  Har ätit alldeles för mycket godis och verkligen tagit det lugnt i veckan vilket har känts helt rätt,  precis vad jag behöver just nu. 

I helgen blir det kalas och simskola och kanske ett långpass?  Om kroppen känns piggare kan höstmilen bli aktuell nästa helg annars är det en Night trail som blir årets sista lopp.  

Skrivet av Elin 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.