Tjejmilen 2016 – Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Tjejmilen 2016

Fast vi inte tänkt springa Tjejmilen i år så blev det så iallafall till slut.  Egentligen hade vi tänkt springa Bråviksloppet istället,  ett lokalt lopp, för att spara in restiden. Men så tävlade vi i en instagramtävling om två startplatser till Tjejmilen i samarbete med Systraibergen och Craft och vann!  Jag som aldrig vinner nåt.(fast i år har jag vunnit startplatser till tre olika lopp så nu kanske jag inte kan säga så längre)

Sagt och gjort,  vi åkte till Stockholm,  gick igenom det alltid lika trevliga expot på Östermalms Ip där man hämtar ut nummerlappen och körde ut mot gärdet. 

Vi mötte upp med Systraibergen,  en gäng trevliga tjejer som startat ett lyckat företag som inriktar sig på att låta tjejer ta plats på bergen,  att tjejer visst kan åka skidor i alperna. Vi fick fina rosa tröjor från Craftsportswear att springa i och efter lite fotografering var det dags för uppvärmning.  Vi startade i grupp två och kom iväg bra i starten.  Egentligen skulle vi ta det lite lugnare och bara njuta av loppet men vår vakna trogen höll vi ett tempo som tog oss i mål på 49:39. En tid som känns helt okej,  vi har inte tränat för en snabb mil på länge och faktiskt inte sprungit så långt efter maran.  Sen blev det lite mer häng med Systraibergen i Crafts/intersports VIP-tält innan vi åkte hemåt,  med trötta ben men som vanligt glada av den härliga stämning som alla tjejer som deltar i Tjejmilen sprider. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.