Lite jobbigare än väntat – Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Lite jobbigare än väntat

Även om semestern har varit helt underbar så är det skönt att komma tillbaka till vardagen och rutiner. Jag och Elin startade denna träningsvecka med ett styrkepass. Vi hade egentligen planerat att köra ”Almenäspokalen” idag men eftersom jag varit förkyld nyligen så tyckte jag att vi skulle köra lite lugnare styrketräning…

Elin hittade ett pass som heter ”Explotionskontroll” via Nikes träningsapp. Vi skummade igenom övningarna och tyckte att det såg lämpligt ut för oss med tanke på kommande actionrun i mitten av september. Det visade sig rätt så snabbt att det kanske inte var det mest ”efter förkylning-vänligaste passet” med tanke på att vi flåsade på rätt så bra och det brände i musklerna. Jag låter det vara osagt om det berodde på att det var ett tufft pass eller vår sista tids ovana för styrketräning..

Passet var indelat i tre block med ca 4-5 övningar i varje. Första varvet jobbade vi i 60 sekunder, andra i 40 sekunder och sista varvet i 30 sekunder. Några av övningarna var bl a mountainclimper, armhävningar, planka med benlyft, upphopp med flera. Passet var ca 45 minuter med en nedvarvning i slutet, kan rekomenderas!

Planka med benlyft
Upphopp
Trötta men nöjda

Passet vi körde

Skrivet av Helen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.