Smått nervösa men förväntansfulla! – Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Smått nervösa men förväntansfulla!

Vissa stunder tänker vi “vad har vi gett oss in på, vad ska det här vara bra för? Ägna mer eller mindre en hel dag till att springa 4,3 mil och troligen få ont i kroppen och vara helt slut i minst en vecka framöver. Och kommer vi ens att klara av att springa hela sträckan, vi har ju bara sprungit 2,1 mil som längst!?”

Och andra stunder tänker vi istället “Wow, vilken härlig utmaning! Visst vi har inte hunnit att träna fokuserat inför denna mara men vi har en god grund som troligen kommer att räcka långt. Vilken härlig dagsutflykt det kommer att bli och vi kommer att ha gott om tid att prata om ditt och datt”. 

Oftast tänker vi de sistnämnda tankarna och imorgon är det dags! Vårt första maraton, Vikbovändan med starttid 11.30 och vi är sååå laddade och väldigt nervösa. Detta lopp har vi bestämt oss för att det ska bli fokus på njutning och absolut inte på någon tid. Vi har kontaktat tävlingsledningen och enligt dom har vi 6 timmar på oss i alla fall. Så håll gärna tummarna för oss imorgon.

 

wp-1465935664815.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Stort lycka till! Hade själv tanken på att vara med fast cykla i så fall. Men just nu är jag i Åre så det gick inte. Modigt av er att våga springa men du Elin kan ju låtsas att du har en innebandyboll framför dig bara.