Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Livetikrokarna går på bröllop! 

I lördags var vi iväg på en god väns bröllop. 

Det var kul att få klä upp sig, umgås med vänner och bara ha det trevligt, äta god mat,  dansa och bara vara i den kärleksfulla stämning som infinner sig på bröllop. 

Men först startade vi upp dagen med ett långpass. Från början hade vi tänkt oss ett löppass kombinerat med yoga men då det fanns en liten inre stress för att hinna stryka klänningen ( och makens skjorta)  fixa hår och smink så kändes det bättre med bara löpning kom vi fram till. 15 svettiga kilometer med paus för lite dansträning (skulle överraska bruden med att hon och hela gänget från möhippan visade upp dansen vi ”lärde” oss då). Sen kunde vi ägna oss åt frisyrfix och sminkning i lugn och ro.  

Jag passade på att inviga min löparkjol från Röhnisch.  Kände mig lite extra fin men tyckte tyvärr de åkte upp lite för mycket i benen och gav lite skav på slutet. Funkar till kortare rundor men inte långpasset tyvärr. Jakten på bra korta tights till sommarlöpningen fortsätter…. 
Skrivet av Elin 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.