Semester!!! – Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Semester!!!

Nu går jag på semester!!  I tre veckor ska jag vara ledig till att börja med,  sen blir det en veckas jobb då jag är ”lottad” att jobba v29. Ett system vi haft på jobbet i tre år och denna gång var det min tur att jobba.  Sen kör jag 2,5 veckor till efter det innan det är dags för jobb i höst.
Nu under semestern hoppas jag ta lite fler morgonpromenader, få till minst två yogapass och två styrkepass i veckan.  Utöver det blir det löpning och stretch/foamroller av vader/baksida lår för att förbereda kroppen inför Vikbovändan den 6augusti.
Hoppas gräspollen lugnar ner sig lite nu för under några dagar har det kliat i ögonen och i munnen kliar det och ömmar både dag och natt. 

Sen så blir det förhoppningsvis sol och bad,  lite bilsemester till funäsdalen för att vandra med barnen,  endagsturer till spännande utflyktsmål, årskortet på Kolmårdens djurpark ska utnyttjas (hoppas våga åka wildfire!!!)  och umgås med släkt och vänner.  Vad har du för semesterplaner?

image
Stora A agerar fotograf när lilla A vill sommarpussas på vår sista promenad till förskolan för den här terminen. I höst börjar stora A i förskoleklass

Skrivet av Elin

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.