Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Träningsmotivation

Ute är vädret grått och trist och så känns det just nu inombords oxå. Jag har insett att jag hela våren, hösten och sommaren haft en stor lust till träning näst intill varje dag. Det har nästan varit så att jag har fått bromsa mig själv för att tänka till och prioritera annat än träningen och låta kroppen få vila. Men så idag eller egentligen en tid nu på slutet så är motivationen till träning som bortblåst. Från att ha längtat till få snöra på mig löparskorna eller få pressa mig själv på att göra så många armhävningar jag kan så kändes det idag otroligt motigt att träna. Jag hade egentligen en annan träningsplan idag men är ändå nöjd över mina 13 minuter plankträning (jag gjorde olika plankor under denna tid med vila emellan, jag stod inte i planka i 13 min ;-))

Elin är fortfarande förkyld och kan inte träna vilket bidrar till att jag inte har samma motivation som tidigare, inser hur otroligt positivt det är att ha en vän att träna tillsammans med. Träningen blir roligare, mindre jobbig, effektivare, mer varierande, mer utmanande, mindre risk att skorna får stå på hyllan och vi hinner umgås mer med varann.

Så nu får Elin tillfriskna och jag ska leta fram min träningsmotivation någonstans i höstmörkret.

image

Skrivet av Helen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.