Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Kvällsläsning istället för kvällsträning

Så var jag visst förkyld, igen,  träningsledigt på kvällarna innebär tid för annat. Under veckan som gått har jag hunnit läsa två böcker, dels Vindsjälar av Mons Kallentoft och nu senast Keplers senaste bok,  Stalker. Hans böcker brukar kunna vara lite obehagliga men sjukt bra tycker jag. Så var även denna, den mest obehagliga av dem alla tycker jag. Men sen är jag också sån att jag verkligen ”går in” i boken, blir uppslukad av den och kan nästan inte höra om nån pratar med mig när jag läser. Denna fick jag flera gånger av impuls slå ihop boken och ”andas lite” innan jag kunde fortsätta läsa, Jag kan verkligen rekommendera den.
Vilken bok läser du just nu?

image

Postat  av Elin

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Läser just nu polis (nionde?) om Harry Hole av Jo Nesbö, har dessutom Ture Sventon liggande vid tv:n. Lyssnar på sjunde sundsvallsdeckareb av Jonas Moström, evig eld. Sen lyssnar sambon & jag gemensamt på den stumma flickan, fjärde Sebastian Bergman boken av Hjorth/Rosenfeldt. Inte alls splittrad, nejdå 😉