Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Återhämtning kan se ut på olika sätt

Min kropp har länge skrikit efter vila och återhämtning.  Militärträningen var kul och gjorde mig stark men tillsammans med de milslopp vi sprang då blev jag övertränad tror jag.  När det var dags för militärträningens sluttest var benen helt slut och protesterade helt i styrkeövningarna. Så sen dess, snart fem veckor sen, har jag vilat mycket och varit förkyld eller dragits med smärta i olika muskler.  Fortfarande känner jag mig inte helt hundra, men har ju inte heller haft tålamod till att vila helt.  Har ju kört löpteknik och night trail och lite enkel kvällsjogg mest för att jag inte står ut med att vila helt från träning,  känns ju som om hela kroppen förfaller.
I går kväll ägnade iaf både jag och Helen oss åt viktig återhämtning,  tjejkväll med vår gode vän Julia.  Hon har liksom jag dragits med förkylningar en längre tid och de träningspass som vi så ofta gjorde tillsammans i somras känns som sjukt länge sen.  Men jag vill med detta bara säga,  en kväll med mat,  vin och ostört tjejsnack gör gott för hela kroppen,  vila ska inte underskattas utan borde passas på att njutas av på olika sätt.
image

image
Lyxade till det med exotisk planka, gott, hyfsat nyttigt och som pricken över i ett glas vin

Skrivet av Elin

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.