Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Premiärtur på cyklarna

Imorse gav vi oss iväg! 07.30 (06.30 vintertid..) satte vi oss på våra nya cyklar för att känna lite på dom och på vår cykelform. Rätt snabbt upptäckte jag att lite varmare handskar och goretex skorna skulle ha varit ett bättre val, det var lite kyligt eftersom termometern bara visade 2 grader varmt. Det blev en runda på 1,3 mil och efteråt konstaterade vi att vi behöver lära oss att ha rätt växel i, klä oss bättre/varmare samt ge ben och bål lite extra kärlek när det gäller styrketräning.

Riktigt skönt att ha träningen gjord på morgonen! Både jag och Elin hade en fullspäckad söndag och när tiden inte riktigt räcker till så väljer vi ibland att lägga träningen på morgonen. Om vi ska var ärliga så är det väl oftast på sommaren som vi tränar på morgonen men hädanefter kan det nog bli fler vårmornar som utnyttjas till träning 🙂

wpid-DSC_2609.jpg  wpid-DSC_2610.jpg

wpid-DSC_2613.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helen

    Härligt att komma ut på morgonen och träna. Jag hade också tänkt mig några mil cykel men fick stå ut med huvudvärk i stället och lyckades bara få till lite löpning på kvällen. Är svårt att hinna med dom där längre turerna när man har familj att ta hand om också. Men det är kul att cykla och jag hoppas få till några mil innan det är dax för Vättern.
    Ha det gott

    1. Helen och Elin

      Usch för huvudvärk. Det blev bara en kort runda, nästa gång siktar vi på mera landsväg o lite längre sträcka. Kollade att det är tio mil framotillbaka till Sörping. Vi får cykla dit o ta en glass ihop innan loppet 🙂