Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Första passet i Röhnisch running school

Igår var det dags, mitt första träningspass på 5 veckor. Helen och jag är ju som vi skrivit om tidigare med i Röhnisch running school. Det är inte för sent att vara med, kolla deras hemsida.  Varje vecka ingår tre olika pass, intervall, distans och myspass med farthöjning. Vi valde myspasset då det kändes som det lugnaste av alternativen.
Passet startas med 10 minuters uppvärmningsjogg, därefter 10 minuter i bestämd fart (5,45min/km) följt av 5 minuters valfritt tempo ( vi körde olika intervaller då), 10 minuters bestämd fart igen och till sist 5 minuters nedjoggning.

Jag hade ingen aning om hur det skulle gå att springa efter så lång tids uppehåll men det gick faktiskt riktigt bra.  Jag orkade hela passet och enligt Runkeeper hade vi gjort en sträcka på 7,8 km när vi var klara!

Jag hade mina nya skor på och de kändes toppen, älskar verkligen Asics 2000serie som löparskor. Har haft samma modell flera år i rad och blir aldrig besviken. Nu siktar vi framåt mot nästa pass imorgon.

Glöm inte bort att göra era squats (benböj), jag har gjort 225st än så länge 🙂

Nu kan du även följa oss på Instagram under namnet ”livetikrokarna”

wpid-DSC_2581.jpg

 

/Elin

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.