Livet i krokarna – Två småbarnsmammor i farten

Nya produkter från Loppiblogbag 

Jag fick hem en blogbag från Loppi för ett tag sen.  Däri fanns allt möjligt kul, till att börja med ett nytt nummer av Loppimagasin med intressant läsning,  tips på produkter och rabattkupong från diverse företag.  Den från Ielm kommer jag att använda,  de säljer lite mer personliga barnkläder med bra kvalitet,  superfina. Värt att kolla upp för den som gillar barnkläder från lite mindre ställen. 

Sen fanns det tvättmedel från Neutral och sköljmedel från Comfort.  Vi använder i princip bara sköljmedel till sängkläder och kläder som vi ska sälja men det är bra att ha hemma då. Gillar att använda parfymfria produkter som är rekommenderade av Astma-och Allergiförbundet eftersom jag har både  astma och allergi. 

Palmolive skickade med en skumtvål för barn med äppeldoft, den gillade verkligen mina barn,  både doften och det härligt löddrande skummet. Ett enkelt sätt att göra handtvätt roligare och vardagsrutiner flyter på lite smidigare. 

Yoghurt från Safari till barnen.  Lite väl mycket socker i för att servera barnen varje dag tycker jag men som ett enkelt mellis när man är iväg funkar det absolut.  

Colgate skickade med en ny barntandkräm vilket jag tycker är kul att testa för mina barn har nästan bara använt ”Bamsetandkräm”  i alla år.  Min stora grabb föredrar mintsmak på tandkräm medan min lilla tjej gillar även med fruktsmak.  Den här från Colgate smakar mittemellan tyckte de. 

Till fredagstacosen fanns en minivariant på båtformade tortillabröd från Old El Pass. Vi har aldrig provat såna förut,  använder platta tortillas. Jag tyckte de smakade gott men instämmer med övriga familjen i deras åsikt att de rymde för lite och att de var lite svåra att äta utan att allt ramlade ur. 

Med i påsen fanns också ett barnkit från Folksam med bra-att-ha -grejer såsom plåster av olika slag,  solkräm och sårtorkare.  Bra att ha med på resan.

Sist men inte minst ett provapå-erbjudande från Storytel, ljudböcker direkt i mobilen. Perfekt att kunna lyssna på en bok när man pendlar till jobbet,  går en promenad eller springer.  Jag gillar att utbudet är stort och att det riktar sig även till barn och ungdomar. 

Tack Loppi för att jag fick testa er Blogbag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.