linnlissel

NYA LEVIS OCH TATUERING

Äntligen har ett par Levis 501 flyttat in hos mig. Det var det som saknades i min garderob, ett par klassiska som funkar till allt. Nu börjar däremot letandet efter en vinterjacka… Helst en man inte tröttnar på efter en vinter, finns det? Tänker mig en lång modell, eller tröttnar man på det?

Förra veckan var jag på point blank och tatuerade mig, men ska ta bilder när det läkt. En av dom ser ni på bilderna, en unalome som jag ääälskar.
Har tvättid om 30 minuter och tjejerna ligger och sprattlar för fullt… Tidigare har jag passat på att springa ner när de ligger däckade. Man är inte mer än människa och för att få vardagen att rulla kan man behöva springa ner 3 minuter ibland medan de sover. I nya lägenheten kommer vi ha både disk- och tvättmaskin, vilket kommer kännas så lyxigt.
Jag duschar inte ens om en av tjejerna är vaken utan enbart när bägge sover samtidigt. Nu ska jag försöka söva dom så jag kan starta två maskiner 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.