linnlissel

MOT STOCKHOLM

INTE LÄTT att smita upp på morgonen när dessa två ligger nära och snosar tätt intill. Men nu är vi inpackade i bilen och redo för några dagar i Stockholm. De sista sensommardagarna innan det är höst på riktigt?

Även fast det inte blivit så mycket sol och äventyr som jag är van vid så blev det ändå världens bästa sommar. Första sommaren med mina bebisar, ingenting slår väll det.

Två utslagna små hjältar igår, eller små och små… My gooood mina bebisar som inte vägde mer än 2070g som minst ligger nu helt plötsligt ÖVER snittkurvan? 3 månader gamla och Lorin ligger på stadiga 6345g och Leoni på 6025g. Heja ersättning… 60cm långa vilket förklarar varför de växt ur allt smått här hemma. Sen så var det dags för vaccinet i låren, jag klarar inte av att se dom ledsna som annars alltid är så glada. Dom däckade i vagnen efteråt och blev glada så fort vi kom hem igen, lite pip under kvällen men det hör väll till…

Nu till det bästa! Höst. Förra hösten mådde jag s k i t. Början av min graviditet va ett helvette och jag som älskar hösten. Ska passa på att klä mig i allt snyggt hösten har att erbjuda.

– Varje år har jag problem med skor… kan inte gå i annat än sneakers men i år ska jag försöka ta tag i det.. några boots som tål både regn och lite kyla? Hmmm

– och jeans! Som jag längtat efter jeans! Fått en dille för lite större boyfriend, nästan lite baggy.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.