linnlissel

FLYTTAR TILL STOCKHOLM

JAPP! Slutet av november så flyttar vi tillbaka till Stockholm. Lite ödmjukare, bättre humor och två nya familjemedlemmar 🙂 Borta bra men hemma bäst… Jag gillar Göteborg och finns många anledningar till att vi kommer tillbringa helger och semestrar här nere ändå men känns rätt med Sthlm. Tänk bara vilken lyx för tjejerna att alltid ha västkusten att åka till under somrarna (annars också såklart).

Nu längtar vi efter att få fixa i vår nya lägenhet, en tvåa som kommer bli en liten tre. Just nu spanar vi bara idéer, inredning och massa sånt kul!

Mamma har som sagt varit nere. Jag och Rickard har gymmat tillsammans och varit en snabbis på stan med vänner. Way out west är över och nu längtar vi efter våra vanliga promenader i Slottsskogen igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.