linnlissel

BESÖK & LISEBERG

Och så ÄNTLIGEN blev det lite svalare…  Sandra och Markus har varit nere i Göteborg under helgen så passat på att hänga med dom så mycket som möjligt! Saker och ting är ju lite annorlunda idag med två små bebisar än innan. Det var ganska varmt igår så vi hängde här tills det blev lite svalare och sen tog vi oss till Liseberg. Jag var lagom kaxig inför kvällens 5-kamp som jag såklart fick käka upp… Efteråt gick vi och åt på Holy Cow innan vi begav oss hemåt igen. Vi hade inte tänkt på ljudnivån inne på Liseberg vilket stressade upp våra små en aning…

Idag har vi bara strosat omkring och hängt innan deras tåg gick tillbaka mot Stockholm. Helt slut efter dessa dagar, säkert för jag börjat gymma igen och promenerat en del under helgen. Ser fram emot en myskväll i soffan samt några lugna dagar innan tjejernas mormor kommer ner hit på torsdag 🙂 !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.