linnlissel

3 DAGARS UTMANING

I lördags tog jag mig ut för några drinkar på stan! Det var pride i Göteborg och länge sedan jag såg så mycket människor haha. Var hemma igen hyfsat tidigt på kvällen och gårdagen spenderades hemma hos några vänner med en lyxig brunch 🙂

Lugnet efter stormen! Idag började Rickard jobba igen efter ungefär en månad hemma. Dagarna hemma brukar oftast vara rätt chill men just idag när jag var ensam så var det full tävling om vem som skulle ligga i min famn. Tillslut däckade vi alla tre i sängen och nu verkar det inte som att tjejerna har några planer på att vakna igen…

Känns som en lagom dos att börja med tre ensamma dagar hemma, vi tar en liten minisemester på torsdag och åker upp några dagar till landet i Dalarna. En av mina målbilder under graviditeten och förlossningen var just att få vara på landet med mina bebisar! Ska bli så mysigt. En annan målbild var vår första utlandssemester tillsammans men det får vänta lite.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.