linnlissel

6 TIMMAR UTAN BEBISAR

innehåller reklamlänkar
Idag är det gossöndag deluxe! Igår var det fullt upp från att vi väckte våra tjejer vid 08 till att vi kom hem igen runt midnatt. Dagen började med dop på Orust för lillkusinen Harry. Våra små troll hade lite svårt att slappna av till en början och efter ett tag åkte vi hem till Rs föräldrar och tog det lite lugnt. Jag bytte om och gjorde mig redo för en tjejkväll hos Emma!
Blandade känslor för att åka iväg från mina bebisar men visste ju samtidigt att de skulle bli väl ompysslade av svärföräldrarna och Rickard såklart haha. Det gick ju hur bra som helst och jag hade en välbehövlig kväll med tjejsnack, rosé och god mat! 🙂 Efter 6 timmar kom R och hämtade mig med tjejerna sovandes i sina babyskydd. Det var så mysigt att få pussa på dom igen haha så idag ska vi bara mysa!


Jag är ju verkligen en sneakertjej MEN unnade mig dessa skor till sommaren nu och jag älskar dom! Supersköna att gå i och snygga! Ni hittar dom HÄR 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.