linnlissel

BEBISVECKA

Måndag och BEBISVECKA!? Kommer aldrig landa i det..
I lördags åkte vi till IKEA, VEM åker dit höggravid ens? Men det var bra, fick i mig köttbullar och potatis 🙂 Vi köpte lite tråkigt som fattades hemma, lakan och handdukar… Annars rätt lugnt, man är inte jätterolig just nu. Som vanligt är jag rätt trött efter helgen då jag gör mer än vad jag brukar nu om dagarna haha.

Men idag har det fixats! Jag vill att saker ska flyta på när man kommer hem från BB så igår kväll gjorde vi en del matlådor att frysa in. Idag har jag installerat babybrezzan (ifall jag kommer kombinera med ersättning), bäddat om bebissängen (igen), packat BB-väskan (igen) och skrivit klart ett förlossningsbrev. Jag har inga speciella tankar så om förlossningen, man vet ju ingenting eftersom det är första gången. Men jag vill ha bra kommunikation och veta vad som händer osv..
Även skruvat ihop vår golvfläkt som jag velat ha varje sommar haha och tvättat!

Imorgon ska jag till barnmorskan igen för att kolla mina värden, känns ju lite halvt onödigt men kanske kul att veta hur kroppen ligger till.


Beställde ju nya träningskläder från aim’n och jag älskar dom! De är ribbade och känner redan att jag vill ha fler par från den kollektionen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.