linnlissel

KÄRLEK OCH MENTALT BREAKDOWN

                                                                                                                                                  innehåller reklamlänkar

 SNEAKERS (HÄR)

Kan börja med att visa mina nya skor från Puma som jag är helt kär i! Vädret har inte varit optimalt för att inviga dom ännu, men snart!

 

Annars händer inte mycket nu, jag är glad om jag tar mig utanför lägenheten. Idag är en sån dag där jag låg kvar i sängen till runt 13, sen flyttat mig ut till soffan. Känner mig febrig, spyfärdig och har halsbränna. Jag är inte den som vanligtvis bara ligger hemma, blir frustrerad över att jag inte orkar som vanligt.

Beställde en tröja som påminner mig om allting i Stockholm, saknar min familj och vänner något enormt just nu. Det får vara en sån dag idag, allting kommer samtidigt. Jag känner mig så redo för att dela mitt liv med två små tjejer snart. Känner en inre stress inför igångsättningen, vill så gärna att de vill komma ut innan dess men måste tänka att det blir bra oavsett! Inbillar mig att det snart kommer ske med tanke på hur kroppen mår just nu men vad vet jag. Mycket tankar och känslor just nu. Känns som att livet stannat upp och att det börjar igen när tjejerna är här. Jag har helt tappat matsuget igen vilket gör att matintaget kan se ut lite hur som helst haha.

Sen tänkte jag att det är skönt att rensa ut innan bebisarna kommer så jag har beställt hem påsar från Sellpy som ska hämtas upp efter helgen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.