linnlissel

lazy days

Hemma igen efter några dagar på Orust. Sinnes hur trött man kan bli av att inte göra någonting. I torsdags åt vi påskbuffé med Rickards familj och fick matkoma deluxe. Sen hade vi huset för oss själva några dagar och har verkligen bara tagit det lugnt. På fredagen åt vi middag vid havet vilket jag älskar! Speciellt nu när det börjar bli varmt och solen är framme 🙂 Har försökt få till en kortare promenad varje morgon efter frukosten, men det blir tyngre och tyngre. Idag blev det ett lätt gympass som nästan börjar kännas onödigt… Tänker att kroppen ändå uppskattar det lilla man lyckas stimulera musklerna nu men vi får se hur mycket mer gym det blir, känns som att varje tillfälle är det sista.

Annars har vi bara njutit av solen och spelat UNO! Mitt nya beroende trots att jag inte lyckats vinna en enda bäst av tre match.
Jag har fått rätt mycket sammandragningar de senaste dagarna, och har en känsla av att de inte vill vara kvar där inne… På bilden under ser man verkligen vilken sida det är mest liv i!

(v.34)

Idag längtade vi hem till vår lägenhet i stan så vi hann hem lagom till Liverpool. Nervöst att kika nu när det är så nära en PL vinst! Skulle Liverpool vinna den titeln i år skulle Rickard garanterat aldrig glömma vilket år våra tjejer kom till världen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.