Gott Nytt År 2017  – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Gott Nytt År 2017 

Årets sista dag är här och året har gått fort. Jag testade Best Nine 2016 på instagram för att se mina mest gillade bilder. De borde sammanfatta året bra. 2016 handlade enligt instagram mest om min graviditet, jag var ju trots allt gravid 5,5 månad av 2016 och om nytillskottet i familjen eller mina barn. De bilderna fick mest likes. 

Graviditeten gjorde ju också att jag inte kunde flyga (jobba) jag gick ju ner på marken i december 2015 när jag var i v16 och därefter hann vi bara med en utlandsresa i januari. Men det gör mig absolut ingenting. En till liten prins kom till världen. 

2016 var ett helt ok resår – jag jobbar på min årskrönika om årets resor, så den får ni läsa inom kort. 

Men 2017 kommer definitiv bli ett bättre resår. 


Som Resebloggare är såklart nyårslöftet enkelt! Fler resor och upptäcka fler länder som jag inte har varit i. 

Jag drömmer bland annat om Portugal, Kroatien, Holland, Serbien, Slovenien, Malta  och Belgien. Så får vi se hur många nya länder det blir?! 

Har du något nyårslöfte? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.