Liniz's resor

Lakritsfestivalen 


Förra söndagen var jag och  Diana med barnen på LakritsfestivalenDe hade verkligen så mycket roligt att göra för barnen. Pysselverkstad med lakrits och tandpetare – hur smart som helst. Alla barnen satt där närmare 1h och pysslade. 


En trollkarl som trollade för barnen och lärde dem trolleri trick. 


Så var Galaxa där och sjöng för barnen. 


De hade ansiktsmålning för barnen. Så det var verkligen en riktigt lyckad dag. Medan barnen pysslade och lärde sig trolleri konster passade jag och Diana på att provsmaka alla olika lakritssorter. Gissa om vi alla var i himmelen! 

Andra året i rad på Lakritsfestivalen och vi ser redan fram emot den nästa år! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.