Liniz's resor

Reima skyddar mot Regn 


Det sägs ju att det inte finns några dåliga väder utan bara bra kläder. 


April visar sig verkligen från sin vanliga sida i år igen. Ena stunden öser regnet ner och nästa stund skiner solen – precis som det brukar. 


Det gäller verkligen att ha BRA regnkläder. Eftersom sonen älskar att vara ute trots väder & vind investerar vi alltid i bra ytterkläder åt honom. Han är älskat regn sen han var liten och gick ju på en ur- och skur förskola när han var liten till och med. 


Inför våren blev det helt nya regnkläder ifrån Reima. Jag är med i Reimas testpatrull och har fått hem en Reima outfit att testa,  en regnjacka Lampi och ett par regnbyxor Oja som är väldigt lätta att ta på själv för en blivande 6-åring. Känns enklare med resår i midjan än med hängslen faktiskt nu när de börjar bli äldre. Även ett par nya matchande gummistövlar och en härlig mjuk och skön mössa Frappe som är både vändbar och har solskyddsfaktor 40 i sig. Perfekt när vårsolen tittar fram som är riktigt stark. När det är under 10 grader tycker jag definitivt barn behöver mössor, framför allt när det blåser ute. Sonen älskar färgerna, tycker dessutom turkost passar både pojke och flicka. Reima är väldigt rymliga i storlekarna och har mjuka och sköna kläder.


 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.