Skogsutflykt i Dalarna  – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Skogsutflykt i Dalarna 

  
Mellan regnskurarna igår passade vi på oss att bege oss på en liten skogsutflykt uppe i Dalarna. Trots vädret kände vi att vi behövde frisk luft och jag ville ute och se lite vårtecken så vi passade på att leka och plocka vitsippor. 

   
    
  

img_7638

Sonen är ju verkligen en Klätterapa och älskar att klättra i träd, på stenar, hoppa osv. Så skogen är verkligen ert ultimat ställe för oss att vara i trots att det tyvärr blir väldigt sällan. Det har sina nackdelar ibland att bo mitt i en storstad.

   
    
   

Vi var i skogen med O morfar och hade en riktigt mysig dag trots vädret. Men det sägs ju att det finns inget dåligt väder utan då får man ha bra kläder på sig. 

Jag är med i Reimas testpatrull och har fått hem en Reima outfit att testa,  en regnjacka Lampi och ett par regnbyxor Oja som är väldigt lätta att ta på själv för en blivande 6-åring. Känns enklare med resår i midjan än med hängslen faktiskt nu när de börjar bli äldre. Även ett par nya matchande gummistövlar och en härlig mjuk och skön mössa Frappe som är både vändbar och har solskyddsfaktor 40 i sig. Perfekt när vårsolen tittar fram som är riktigt stark. När det är under 10 grader tycker jag definitivt barn behöver mössor, framför allt när det blåser ute. Sonen älskar färgerna, tycker dessutom turkost passar både pojke och flicka. Reima är väldigt rymliga i storlekarna och har mjuka och sköna kläder.
  
Vi avslutade med lite lek i “min gamla lekpark” som jag alltid lekte i när jag var liten! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.