Nordic Healty Sprays – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Nordic Healty Sprays

  
Den här graviditeten har verkligen gjort mig extremt trött. För att ta upp järnet bättre i kroppen har jag blivit tipsad av min barnmorska att ta extra mycket B-vitamin. Så jag har hittat ett B-vitamin spray och ett spray som är anpassat även för gravida ifrån Nordic Health Sprays som jag använder mig av just nu. Sprayerna sprayas i munnen och transporteras därmed direkt ut i blodet vilket höjer vitaminnivåerna snabbare än att ta tabletter – hur smart som helst. 

Införskaffade även ett D – vitamin spray både till mig och sonen. Vitaminer känns det som att man aldrig kan få för lite av. D-vitamin stärker ju dessutom immunförsvaret. 

Tar du några speciella vitaminer? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Önskar att jag kunde ta järntabletter, men blir stenhård i magen och klarar det inte alls. Men jag äter omega 3. Skulle behöva d-vitaminer