Vinn familjebiljetter till Kokpunkten  – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn familjebiljetter till Kokpunkten 

  
Förra helgen besökte vi ju Kokpunkten – Sveriges första actionbad. Det var verkligen det häftigaste badet vi besökt. Läs gärna om vårt roliga besök på Kokpunkten

Nu har TRE av er möjligheten att vinna varsin familjebiljett som gäller för 2 vuxna och 2 barn en hel dag på Kokpunkten i Västerås (värde 450 kr / familjebiljett).

  
 Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 11 april 23;59

Lycka till!!!

****************************

Vinnare blev signaturerna;

* Anna, Malin Q och Linda.

STORT GRATTIS !!!

****************************

Vinnarna presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Åå vad härligt det ser ut!
  Hade varit ett perfekt tillfälle för mig att lära känna min pojkväns barn lite bättre, då vi nyligen träffats och eftersom barnen är i 12 års åldern är det inte alltid så lätt att komma de så nära. Och jag vet att de hade uppskattat detta då det ryktas om att de gillar att bada och är det lite spänningen i det med så blir det ännu bättre. Håller verkligen tummarna, självklart så skulle pojkvännen också få följa med.

 2. Christina Frisberg

  Så häftigt/kul det ser ut på kokpunkten jag åker mer än gärna dit med mina älskade trollungar Elliot & Matias de är riktiga blötdjur så där kan vi lätt slå ihjäl en hel dag och ha hur kul som helst 🙂
  delar tävlingen offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg 🙂

 3. Ingela zackrisson

  O denna vinst vore ju toppen att få vinna. Har 3 barn som älskar att bada och åka rutschkana. tänk en utflykt med att ta tåget till Västerås och sova på hotell med ett besök på detta palats vore med glädje få göra dela detta med min underbara familj.

 4. Sofie Pramgren

  Åh vilket otroligt roligt, spännande och nervpirrande äventyr att ta med barnen på.
  Skulle vara otroligt kul att göra innan semester redan!
  Delar på Facebook och taggar dig.

 5. Sanna

  Wow, det här priset skulle jag verkligen vilja vinna. Läste om Kokpunkten nyligen och blev riktigt nyfiken, och strax därefter fick jag chansen att läsa om det på nytt här inne på bloggen. Blev då ännu mer nyfiken och känner nu att ett besök är ett absolut måste för hela familjen, så vore underbart att få vinna den här vinsten och ha något roligt att se fram emot nu när sommaren snart är här. För detta vore helt klart något som hela familjen både stor som liten skulle älska.

  Givetvis delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 6. Sarah Kantojärvi

  Vore ju toppen! Vattenrutchkana är ju bland det roligaste som finns! …och sen gillar ju barnen det också, så då får vi ju skoj alla fyra

 7. EN MÖLNBOBOS LIV

  Jag är gärna med och tävlar. Har delat på FB, Anna Karlsson

  Melvin håller på med simning i skolan men vi har inget badhus med äventyrsbad (knappt något badhus heller) i närhten då det som ligger närmast är stängt för renovering och Sydpoolen har stängt sitt äventyrsbad.
  Vore så kul att få åka iväg till trevliga Västerås och gå på Kokpunkten och få uppleva allt som finns där. 3-åringen är även han tokig i vatten så han skulle nog trivas i “småbarnsavdelningen” tillsammans med mig 🙂

  Hoppas på tur i din tävling

  /Anna

 8. Elin

  Vilken trevlig tävling! 🙂 Jag bor ju i Västerås men har inte lyckats besöka Kokpunkten än , däremot har mina barn vart där för något år sedan och de blev helt frälsta! 🙂
  Åka vattenrutschbana är ju bland det roligaste som finns (tycker även mamman i hushållet ) och skoj med ett aktivitetsbad som passar både små och stora barn.

  Har delat tävlingen på Facebook! 🙂

 9. HannaPalm

  Hej, jag vill gärna vara med! När jag såg ditt inlägg från ert besök på Kokpunkten skrev jag direkt till min vän och länkade ditt inlägg och sa dit måste vi åka! Vi älskar båda att bada trots vår ålder, i vattnet är det så härligt att få bli 10 år igen! Om vi vann skulle vi ta med gudbarnet som även han skulle kunna räknas som fisk haha! Vinner vi har vi äntligen en anledning att komma iväg, det har blivit för dåligt med det på sista tiden, vi träffas för sällan tyvärr! Håller alla tummar och tår!
  Hälsningar Hanna Palm

 10. Angelica

  Klart jag är med 😀

  Har delat på fb.

  Trots att vi bor i Västerås så har vi inte lyckats komma iväg till kokpunkten :/ Jag har varit gravid, tagit hans om en nyfödd, sen fick hon allergi på allergi, nu har allt lugnat ner sig och vi har äntligen fått rullning på dagarna och nu vill jag mer än gärna besöka platsen med mina bästa <3

  Ha en toppendag! Kraaaaaam

 11. Malin Quist

  Alma, som precis vant sig vid vatten efter många år av rädsla och har nu insett vilken fantastisk glädje det kan ge att leka och plaska. Det vore så kul att få visa henne denna nya värld att upptäcka och att göra det tillsammans hela familjen ❤️

  Har delat som Malin Quist på Facebook.

 12. Linda

  Mina döttrar totalt älskar både bad och äventyr. Det vore helt fantastiskt att överraska dem med både och. Vi skulle stanna i en massa timmar och testa allt, flera gånger om. Minisemester:-)

 13. Jessica
  Jessica

  Har delat som Jessica Olofsson på Facebook.
  Hoppas på vinst för att fira sonen när han har examen från simskola 2 här i vår. Då har han kämpat två kurser för att kunna simma och det vore en perfekt avslutning att få besöka kokpunkten.

 14. Annica Schröder

  Vore härligt att få ta med sönerna på en utflykt till ett stort bad eftersom båda två älskar vattenlek.

 15. Nettan
  Nettan

  Skulle vara en perfekt dagsutflykt för maken och barnen när bebisen har kommit. Kan ju tänkas att bebis får mycket uppmärksamhet i början så då passar ju en heldag för våra stora barn med fullt fokus av deras pappa perfekt. Bada och åka vattenrutschkana älskar dom alla tre 🙂
  Delar Fb, Jeanette Santesson. Kram

 16. Anna Froby

  Delar på min fb , har inte varit på något inomhusbad på flera år och mina två yngsta har aldrig varit på ett äventyrsbad alls det vore toppen kul att vinna så vi kan ta med dem på detta vattenäventyr på kokpunkten kanske ta med äldre syskon så mamma kan hänga i relaxen medans de andra leker

 17. Malin Sjögren

  Båda tjejerna och framförallt mamma älskar åka vattenrutschbanor så detta skulle vara en toppenutflykt för hela familjen

 18. Terese Brunzell

  Delat på fb (Terese Brunzell) och håller tummarna för att jag vinner! Då skulle det bli en liten överraskningstripp i sommar som skulle få barnen att tappa hakan och gå upp i linningen för att det är SÅÅ COOLT!

 19. Pernilla Lyck

  Det ser så sjukt roligt ut! Skulle vara en perfekt födelsedagspresent till min dotter som precis lärt sig simma. Skulle överraska henne med att åka dit när hon fyller 6 år 🙂
  Jag delar på Facebook också 🙂

 20. Helena B

  Delat på Fb (Helena Bergman)
  Mina barn skulle jubla att få åka till Kokpunkten, vi har aldrig varit där men de har läst om stället och sett bilder. Skulle vara skoj att få överraska dem med en heldag med vatten/lek/skratt i mängder. Håller tummarna /Kram H

 21. Linda Låås

  Vilken roligt tävling!
  Jag skulle ta med familjen, vi har pratat om att åka dit…men aldrig tagit oss iväg. Ett parfelt äventyr för vårat lilla dårhus
  Jag gillar och delar och håller tummarna mitt hårdaste!!
  Linda Låås (Borlänge)

 22. Anna

  Har tänkt att åka dit planty of time men inte blivit av. Om jag skulle vinna så vet jag att det äntligen skulle bli av!!!

 23. Fröken M

  Åhh vilken rolig vinst och vilken grym överraskning det skulle vara att ta med Viggo + en kompis på !
  Med tanke på vår USA resa så är sommarkalendern här i sverige HELT TOM.
  Men några små utflykter måste vi ju försöka få till så nu hoppas vi på tur 🙂
  Delar på Fb – Michaela Ambjörnsson
  Kram