Påsk & grillsäsongen är igång  – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Påsk & grillsäsongen är igång 

  
Till påsk är det verkligen dags att ställa fram grillen.

 Förra veckan var jag och Diana och fick lyssna  Ica’s senaste grilltrender och fick provsmaka deras goda nyheter inför sommaren. Så nu vill jag bara grilla och äta alla dess läckerheter. Så mycket inspiration till god sommarmat. 

  
   
    
De hade verkligen så mycket gott. Korv och kyckling är ju två favoriter hos mig. Ica har även mycket fin inredning inspirerande och lockande till sommaren. Ni kommer väl ihåg att i helgen blir det även sommartid – så man ställer fram klockan en timme. 

Är du redo för sommaren och grillkvällar? 
  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.