Vinn en Påsklovskryssning med Birka Cruises – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn en Påsklovskryssning med Birka Cruises

Under Sportlovet var vi iväg på en fantastisk Sportlovskryssning med Birka Cruises. Vi hade ett riktigt roligt dygn med god mat, familjeaktiviteter såsom bad, godisbingo, lek och familjekampen mm

Nu har jag fått nöjet att tävla ut en Påklovskryssning med Birka Cruises till EN av er. Vinsten gäller för upp till fyra personer med boende i en Seaview Komfort, smörgåsbord inkl dryck och anslutningsbuss från ett 80-tal orter. Kryssningen är giltig till 3 april 2016 (värde upp till 3260 kr).  

 

birka_skeppsråttorna_0860_t56c2f1a1_m400_x2e555658

Missa inte heller den härliga terassen med Medelhavskänsla där man kan bada. 

   

 Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 19  mars 23;59

Lycka till!!!

****************************

Vinnare blev; 

* Kristin / Onlyfemale.se

Stort grattis!!!!! 

**********************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna Fornhem

  Vi vill gärna tävla!
  Vi har snart påsklov, jag och barnen, medan maken arbetar. Att åka iväg på kryssning vore ett härligt sätt att få in dn resa med barnen. Kryssning är ett smidigt sätt att göra lite sv varje tillsammans under ett dygn.
  Må gott!
  Hanna

 2. Camilla Grahn

  Har delat i mitt namn Camilla Grahn. Sambon måste iväg så sä detta skulle vara perfekt för mig och barnen att sysselsätta oss med När kapten här hemma är borta kan vi andra åka iväg dansa på bordet 😉

 3. Sofie Gröndahl

  Efter månader av många, många timmars extra jobb känns det dom om jag knappt sett barnen. Skulle vara så skoj att få ta med dem på kryssning, umgås och bar njuta.
  Har såklart delat på FB.

 4. Rickard Danielsson

  Jag har delat på Facebook i mitt namn.
  Fyller ju faktiskt år idag så det skulle ju vara trevligt att fira med en kryssning, barnen skulle bli superglada om dom fick komma iväg på en kryssning efter alla dessa sjukdomar! 🙂

 5. Klaudija Martinovich

  Jag är en fan av kryssningar med alla sorts fartyg, men jag bara ÄLSKAR att åka med M/S Birka. Jag skulle bli så glad om jag vann detta. Jag delar detta inlägg på min fb-sida i mitt namn Klaudija Martinovich

 6. Annzo Einarsson

  Vilket lyx,detta skulle vara underbart att få uppleva och just precis innan jag ska opereras.För efter det blir det inte så mycket mys på ett bra tag..

 7. Marie L Olsson

  Ensamstående och förtidspensionerad mamma ( på grund av psykisk ohälsa) som skulle bli överlycklig om hon vann.
  Vore underbart att få fly vardagens alla problem och mörker för ett kort litet tag.
  Hämta krafter och bli människa igen så att säga.

  Delar som Marie Linda Olsson på facebook

 8. Sofie B

  Håller tummarna! Vilken grej det vore att överraska Elsa med. Hon pratar ofta om att åka båt när vi ser färjorna från oss! Delat på FB!

 9. Anette Johansson

  Åh så glad jag skulle bli Tänk att få åka med min familj och de två äldre barnen som alltid annars måste anpassa sig efter lillebror. Dom har länge velat åka båt men har inte blivit av..tänk vilken överraskning det vore till dem ❤

 10. Angelica

  Åh vad underbart! Jag vill mer än gärna ta med familjen på en allra första resa tillsammans som 4 pers <3
  Tänk att få äta gott, bubbla, bada och sova skönt <3 DET är något jag verkligen vill ge min familj som jag älskar mest av allt. Vill gärna ge dem denna överraskning <3

  /Angelica Broman *delade på fb

 11. Michaela Söderlund

  Har gillat och delat
  Jag skulle vilja åka på en härlig familjekryssning med min underbara sambo John Landquist och våra härliga barn på påsklovet ❤️. Vi har precis flyttat i hop och det skulle vara ett jättebra sätt att knyta samman den nya familjen med en rolig familjekryssning!

 12. Anneli Lund

  Min andra (och sista) föräldraledighet börjar lida mot sitt slut, börjar jobba igen 26/4. Jag skulle därför vilja komma iväg och göra något roligt tillsammans med mina barn (5 & 1 år) innan dess.

 13. Erika Samuelsson

  Skulle vara fantatiskt att få ta med barnen och sambon så här efter man börjat jobba heltid och familjen tycker att man aldrig har tid. 🙁 detta vore optimal vinst för oss alla. Och vad vore väl bättre än Birka. Så barnvänligt och trevligt för alla åldrar.

 14. Jennifer Thorsén

  Jennifer Thorsén.
  Jag skulle vilja ta med min älskade mamma och son på en sån här kryssning, det är dom båda värda. Och det vore så kul att få göra ngt mer ensam med min 4 åring innan hans lillebror tittar ut ♡

 15. Ingela Wegar

  Ingela Wegar
  Jag å min cancersjuka sambo ,skulle behöva komma hemifrån ett tag o tänka på nåt annat.Och det kostar ju som sagt var!! Hoppas på tur nu!!

 16. Veronica hedlund

  Åh jag vill jättegärna vara med och hoppas på att få överaska mina älskade barn. Hela sportlovet låg vi i lunginflammation och influensa så blev inte mycket gjort så tyvärr. Så hoppas kunna göra något roligt på påsk istället. Delar ve på Facebook Veronica Hedlund

  Kram Veronica

 17. Christina Frisberg

  WOOOOW! Vilken helt magiskt härlig vinst va!! 🙂
  Klart jag vill gå till sjöss med mina goa pirater för ojojoj vad vi skulle ha kul på böljan den blå, hopp i både pool och bollhav och skrålande i karaoke det skulle det bli och en massa god mat skulle vi stoppa i oss minsann , delar tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  skulle bli en bra start på våren Skepp Ohoj!!

 18. Pernilla Nyberg

  Pg av nytt jobb så har det inte blivit så mycket ledighet den här våren, varken på sportlovet eller påsklovet.
  Så att få en minisemester med familjen just nu skulle vara underbart.
  Man blev ju väldigt sugen att testa båten med familjen när man såg dina bilder på Insta 😉

  Jag har delat på fb, Pernilla Nyberg och håller tummarna
  /Pernilla

 19. Helena i Uppsala

  Hela familjen ombord på Birka
  med relation som börjat gnissla och knirka.
  I poolen hopp i
  tack vare Loppi!
  Även i ett Paradis måste vi lirka!

 20. Johanna - RosaBubbla.se

  Åh, så härligt!!!

  Hade velat vinna och bjuda med mina tjejer och min syster som snart kommer hem från Sydamerika, där hon varit fyra månader. Hade varit fantastiskt mysigt att få tillbringa så mycket tid med henne!

  Delar på fb som Johanna Håkansson.

  Hoppas, hoppas!!! ✨

 21. Nettan
  Nettan

  Åh så roligt det skulle vara att få överraska barnen med en kryssning på lovet. De kommer gå två dagar på fritids, sen slutar jag jobba så därför har vi inte tagit ut semester.
  Barnen var väldigt avundsjuka när jag var iväg på tjejkryssning förra veckan, så nu är det de enda de pratar om. Så de skulle verkligen uppskatta en överrasknings kryssning 🙂
  Mysigt att göra något med hela familjen innan jag blir allt för stor, tjock och orörlig 😉
  Delar på FB, Jeanette Santesson

 22. Sonja

  Wohoo vilken härlig överraskning detta ska bli att få vinna denna resa ,och då ger jag den som påskpresent till min dotter med sambo och två härliga barnbarn ,så nu håller jag både tummar och tårna

 23. Sanna

  Åh, vilken dröm det hade varit! Det hade varit underbart att få komma i väg med dottern på lite äventyr under påsklovet. Vi har faktiskt aldrig åkt med Birka Cruises tidigare, men funderat på det allt mer och mer på sistone. Vi har hört mycket gott om båten och allt roligt som finns ombord, men jag har tvekat och framförallt för att jag på ett sätt har förknippat just Birka med min dotters pappa, och det faktum att det var efter hans resa ombord som det tog slut i mellan oss.

  Även om åren har gått och jag inte längre har några som helst känslor för honom, så kommer nog sveket alltid sista kvar inom mig. Birka har på så vis blivit en symbol för det hela, och jag tror verkligen det skulle vara bra för mig att få komma ombord och ändra syn på det hela. Få ytterligare en pusselbit att bearbeta med så att säga, och en gång för alla inse att det faktiskt kanske bara var omständigheter att det tog slut som de gjorde, och att han valde att lämna mig ensam med dottern i magen.

  Dessutom är jag säker på att dottern skulle få grymt kul ombord. Det skulle busas, äta gott och njutas en massa och själv skulle jag slippa symbolisera Birka eller båtar i allmänhet med något negativt.

  Kram Sanna

 24. Helena

  JAAA!!! Gärna !! Inga reseplaner på påsk så detta vore ju helt suveränt!
  SÅ sugen på att testa denna efter Dina blogginlägg ! ✨✌️
  Hoppas verkligen på denna vinst! Wihoooo!! Kram!!

 25. Anette Dahlin

  Det skulle vara så roligt att kunna bjuda min sambo och mina barn på detta. Har inte möjlighet att göra det annars och dom gör så mycket för mig. Så det skulle vara helt underbart att vinna
  Jag kommer dela detta i mitt namn Anette Dahlin på Facebook.

 26. Nette

  Men åh vad mysigt!! Hade gärna överraskt kärleken och barnen med en mysig kryssning… vår första gemensamma resa! ❤ Delar på kardemummagummans FB

 27. Malin Renhult

  Har 4 underbara hjälpsamma barn hemma som jag väldigt gärna skulle vilja vinna denna kryssning för dom är så fina och de gör så många fina saker för mig och andra så detta skulle jag vilja ge dom som ett tack och för att de betyder allt för mig mina hjärtan <3

 28. Kajsa Strandell

  Jag vill överraska mina pojkar med en resa. De längtar efter en “semester” och undrar varför vi aldrig åker. De skulle bli så glada.
  Jag delar på fb.

 29. Jessica ebberstein

  Delar på min Fb i mitt namn!
  Jag skulle vilja vinna denna kryssning till mig och min familj.
  Min dotter som fyller 5 år den 2 april älskar båtar, godis, bus och lek.. Så att få ge henne denna drömpresent skulle göra mitt mammahjärta överlycklig! Jag, min sambo och barnen skulle verkligen bli glada av detta och njuta av varje sekund ute till havs

 30. Sabine

  Delar på FB i mitt namn. Vill så gärna vinna detta! Nu har barnen i princip varit sjuka konstant sedan efter jul, feber, förkylningar, vattkoppor och nu magsjuka. Vi skulle verkligen behöva komma iväg! Jag håller alla tummar och tår för vinst denna gång!

 31. Yasmina

  Åh, det här skulle vara toppen att vinna. Elias har aldrig åkt båt så han skulle bli överlycklig. Håller tummarna hårt… Kram

 32. Madeleine Esphagen

  Efter en vår fylld med sjukdomar, jobb och förskola skulle det vara mysigt att få rå om mina killar (som älskar stora båtar!) och ladda batterierna en stund med en mysig kryssning tillsammans med god mat och kärlek.

 33. Linda Koski Wikström

  Åh, detta vore ju alldeles underbart för vår familj. En sista resa med de stora barnen innan bebis kommer och då vi inte har möjlighet att komma iväg till fjällen eller utomlands just på grund av min stora bebismage är en kryssning precis vad vi behöver tillsammans. Lagom långt bort och lagom länge för att kunna koppla av tillsammans!

 34. Kristin/onlyfemale.se

  Åh vad mysigt det skulle få vara att bjuda iväg familjen på lite påsklovsmys till havs. Vi pratade igår om att vi inte har några planer alls inför påsk så det skulle verkligen passa bra.

  Kram kram