Playa Dorada  – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Playa Dorada 

 
  Playa Dorada som vi har besökt på Dominikanska Republiken kantas av många lyxiga hotellresorts och är en av de största turistorterna på ön. 

  

  

  

   
Det är en lång, lång sandstrand. Jag vet inte exakt hur lång, men vi gick ca 30 minuter åt vaders håll ibland och kom ändå aldrig till något slut… Så jag kan nog tänka mig att den är närmare en mil lång sandstrand. Man hittar både öde platser och runt resortsen är det väldigt exploaterat och mycket solsängar och turister. 

   
   
Jag skulle säga att Playa Dorada är väldigt barnvänligt och lugnt. På vissa ställen är det dessutom väldigt långgrunt och bra att bada för små barn. Men vissa dagar väldigt höga vågor. 

   
    
   

Snorklingen var även väldigt bra som jag tidigare bloggade om. Så en mysig destination att resa till med barn. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fröken M

  Det ser fantastiskt ut ! Jag skulle GÄRNA åka dit någon gång.
  ( gud jag ÄLSKAR att resa )
  Nu har vi i alla fall bokat flygbiljetterna till vår sommar resa.
  3 v till USA och jag är så lycklig att jag nästan bubblar över.
  Så nu har projekt “SPARA” börjat på allvar.
  Inga onödiga utgifter fram tills avresa, men det får det vara värt 🙂
  KRAM

 2. Rosita

  Jag har hört att Punta Cana i Dominikanska Republiken har betydligt mer stabilt väder och vackrare Karibien-stränder. Hävdar i alla fall min välberesta make 😉 Det var därför Ving tog ut Playa Dorada från sitt resmålsutbud. Men ni ser ut att ha haft det riktigt härligt – förutom stackars sonen med sjukhusbesök såklart.
  Kram, R