Vinn ett bokpaket med roliga barnböcker – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn ett bokpaket med roliga barnböcker

Att inspirerar barn till att läsa om resor och olika resmål på ett roligt sätt tycker jag är toppen inför en resa. Idus förlag har flera barnböcker som inspirerar till resor. Abbe och hans vuxna åker till Grekland är en jätte rolig barnbok som handlar om när Abbe tar sina vuxna till Grekland. Man blir riktigt sugen på en Greklandsresa efter att ha läst den boken. På viktigt uppdrag i New York är en barnbok som passar barn från 6 år. En lite tjockare bok som handlar om a det är några veckor kvar till jul. Åttaåriga Anna kommer snart att vara med om sitt livs största äventyr. Ett kraschat fönster hos grannen, den läskige gubben Jacobsson, har lett till att den inplanerade resan till New York under jullovet blir något helt annat än en vanlig familjeresa. Sist men inte minst Percys äventyr – Den stora skattjakten. Den handlar om
Pingvinen Percy som  hittar en flaskpost med en hemlig rebus, någon behöver hjälp.
Det är hans vän Dorabella som har hittat en skattkarta och vill att Percy ska följa med på äventyret.
Tillsammans reser de runt i världen i en ubåt och på en hemmasnickrad cykel på jakt efter ledtrådar.

I dagens fjärde advents tävling kan alltså EN av er bli en lycklig vinnare till detta fina bok paketet.

Percys äventyr - Den stora skattjaktenPå viktigt uppdrag i New YorkAbbe och hans vuxna åker till Grekland

 

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 27 december 23;59

Lycka till!!!

*****************************

Vinnare blev;

* Jennie

STORT GRATTIS!!!

*********************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna Fornhem

  I sista sekund slänger jag mig in i tävlingen 🙂

  Barnen har kommit så långt i läsutvecklingen att de nöjesläser. Inget tjat behövs, läsa gör de ändå varje kväll. Det vore roligt att uppmuntra det med några nya böcker. De är vana besökare på bokbussen med några egna böcker då och då är ju kul!

 2. Petra Mary-Anne

  Hej!

  Jag gillar på FB alias: Mary-Anne Christensen
  https://www.facebook.com/petra.christensen.9

  Vi älskar att läsa och resa är också en passion,
  så det här paketet skulle vara toppen i dubbel portion,
  att läsa om ställen där man varit får barnen att lyssna med alla öron och några till,
  detta är precis vad de så gärna vill!

  Hälsningar
  Petra Mary-Anne

 3. Jennie

  Jag vill vädigt gärna vara med! Jag älskar själv böcker och läser ca 1 roman i veckan! Underbart att kunna glömma allt omkring sig en liten stund och fördjupa sig I en härlig och inspirerande bok! Mitt bokintresse hoppas jag smittar av sig till mina barn  Jag studerar delvis I utlandet och reser mycket fram och tillbaka. Vi pratar hela 4 språk I vår familj  Jag tycker därfor att det är extra viktigt att lästa mycket just på Svenska för mina barn. Det skulle vara roligt att få en ny bok som kan inspirera till en massa härliga stunder tillsammans och förhoppningsvis till att de själva vill läsa och lära via böcker när de blir stora nog till att läsa själva! Jag har delat på FB ://www.facebook.com/jenniearmstrongJA/posts/1017726638287249

 4. Sofia

  Åh jag skulle gärna vilja vinna till min son. Eftersom vi bor utomlands tycker jag det är extas viktigt att fylla hans hyllor med böcker på svenska. På kvällarna sitter vi i hans rum och betar av dem tillsammans i en rasande fart så en påfyllning vore perfekt Håller tummarna för Elliot!

 5. Sara C

  Jag är gärna med och tävlar. Vore kul att få introducera Grekland på ett annat sätt inför kommande resa i vår 🙂

 6. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna detta bokpaket till min dotter. Hon har precis knäckt läskoden och det är så härligt att se henne kunna läsa själv, och jag vill gärna fortsätta uppmuntra henne till detta så det här paketet hade kommit till stor nytta.

  Delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 7. Sara Bengtssonz

  Barnen älskar att höra på sagor, och jag har alltid gillat att läsa. På sistone har jag dock läst väldigt lite för dom vilket ger mig lite dåligt samvete då det är bra på alla vis. Med detta bokpaket skulle jag kanske komma igång igen att läsa, för att ge dom tillgång till böckernas magiska värld är nog egentligen en av de finaste gåvorna! 🙂
  Delar på fb (Sara Bengtsson)

 8. Johanna E

  Skulle vilja ge denna till en kille,
  som är både snäll, omtänksam & ett snille.
  Går i skolan sitt första år,
  och älskar varje dag han går.
  Han läser alltid sin bok,
  och gör allt för att bli klok,
  Räknar på varje tal,
  är nästan ett matteboks-mal.
  Han denna verkligen förtjäna,
  när han så hårt träna.

  God jul!

 9. Christina Frisberg

  Jag älskar när jag läser för mina godingar Elliot & Matias det är sådan närhet och de lyssnar spänt och sitter stilla mer än 3 minuter 😉 Jag har alltid läst mycket för barnen det är viktigt att de får tillgång till språket tidigt det öppnar så många vägar för dem och i barnböckernas värld så finns både lärandet och fantasin underbart 🙂
  Klart jag delar tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg 🙂 <3
  Trevlig 4 Advent 🙂 <3