Vinn ett Mamma Mu bokpaket – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn ett Mamma Mu bokpaket

Tredje advent redan och i dagens adventstävling kan du vinna ett bokpaket bestående av Mamma Mu och Kråkan leker,   Mamma Mu och kråkan Pusselbok samt Mamma Mu och Kråkan Pysslar Pysselbok.

Ett perfekt bokkit till jullovet eller kanske till er nästa resa.

Omslagsbild: Mamma Mu och Kråkan lekerOmslagsbild: Mamma Mu och Kråkan PusselbokOmslagsbild: Mamma Mu och Kråkan pysslar Pysselbok

 

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 19 december 23;59

Lycka till!!!

*****************************

Vinnare blev;

* Johanna – Rosa Bubbla

STORT GRATTIS!!!

***********************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara Bengtsson

  Delar på fb (Sara Bengtsson).
  Jag älskar mamma mu, och även mina barn! Hon är rolig, snäll och mysig. En perfekt bok att läsa! 🙂

 2. ingela25
  ingela25

  Mamma Mu slår allt här hemma går dem böckerna hem även om det läses för alla 3 8,3,1,5 år. Så vore super kul att vinna detta paket.

 3. Johanna - RosaBubbla.se

  Vi håller på att traggla med Sigges uttal och logopeden har rekommenderat oss att läsa massor för henne. För mamman och pappans skull hade vi därför önskat vinna lite fler böcker om Mamma Mu, så det inte blir samma hela tiden. 😉

  Kram och trevlig helg!
  Johanna

 4. Hanna Fornhem

  Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle först läsa boken hemma, för att sedan ta med bok och pussel till mitt jobb. Jag har ett gäng lässugna ettor! Många av dem får inte så många sagor lästa för sig hemma, så det är guldstunden på dagen när man läser högt och pratar om texten.

  Må gott!
  Hanna
  hanna.fornhem.se

 5. Kathrine

  Vi älskar mamma mu hemma och ser det ofta på tv men har inga böcker vilket är konstigt då vi läser saga varje dag. Kanske till och med vår 6 – åring nu kan försöka läsa dem lite själv. Hoppas på vinst och delar självklart i mitt namn på fb. Kathrine Pettersson-Sjörup

 6. Lydia Sleyman

  Gillat och delat tävlingen på Facebook med namnet (Lydia Sleyman). Vill vinna till mina tvillingar (pojke och flicka) som är 5 år. De älskar Mamma Mu.

 7. Anna

  Här hemma är dte inte jag som vill vinna denna tävling, utan sonen på 4år. Mamma Mu är en favvorit här hemma. Bar atanlen på att en av kossorna i hagen utanför skulle kunna vara mamma Mu är kittlande för en fyraåring. Så jag vill vinna detta paket till en mamma Mu fantast på 4år.

 8. Sara Källström

  Detta bokpaket vore toppen att ha nu när vi lång bilresa till fjällen bli ska!
  Storasystrarna kan för lillebror i baksätet läsa och ha kul, för Mamma Mu är ju en himla skoj filur!
  Gillar & delar tävlingen på facebook i mitt namn!

 9. Familjen Karlsson

  Hoppas få glädja mina två barn med vinsten. Sonen som är 4,5 år älskar Mamma Mu men vi har bara en bok hittills (Mamma Mu och kråkans jul). Även jag som mamma bara älskar de detaljerade och färgglada illustrationerna och den alltid fina storyn. Lillasyster skulle få pusslet när hon blivit lite äldre. Hoppas!

  Delat (Kristina Karlsson)

 10. Helena

  Böcker! Dessa underbara böcker ❤️
  Vi älskar det bara! Mamma Mu är ju också klockren! Sonen äger ingen men vi har lånat på biblioteket och sett teater!
  Delar i Helena ö och gillar såklart! ✨

 11. Katrin B

  Vår lilla fullkomligt älskar böcker – hon sjunger egenpåhittade sånger till pappas gamla kurslitteratur om programeringssystem, återberättar för sig själv ur sina egna böcker om vad som händer, bläddrar i alla böcker hon kommer åt. Skulle vara kul med lite nytt i hennes egna bokhylla, så kanske jag kan bespara mig ett par kilo extraböcker nästa gång vi är på biblioteket! 🙂

 12. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna det här lyxiga paketet. Här hemma älskar vi nämligen Mamma Mu och att få hem alla dessa böcker vore ju toppen då vi skulle kunna läsa och mysa tillsammans på kvällarna.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 13. Desirée

  Jag använder dessvärre inte fb längre så har inte delat där men jag är gärna med och tävlar iallafall och min motivering är att min tjejs älskar mamma Mu och har önskat sig dessa i julklapp, därför vore det så himla roligt att vinna detta paket så vi har lite mysig läsning att se fram emot i vår 🙂

 14. Helena i Uppsala

  Jag har blivit bonusfarmor. Nu i jul duger bara det bästa åt farfars ögonstenar, dvs. böcker om favoriten Mamma Mu! Om de dessutom kan lära sig om farfars barndom på landet i Västerbotten, med mjölkning, vallning och kosläpp på våren, så är det toppen!

 15. Caroline, ung mamma till 3

  Delar på facebook – Caroline Andersson
  Önskar vinna detta då sonen brukar läsa mamma mu hemma hos farmor och har frågat många gånger om inte vi också kan köpa böcker med mamma mu, det mysigaste som finns är ju när hela familjen kryper ihop på kvällen för att läsa en bok eller två innan det är dags att krypa ner i varsin säng 🙂

 16. Lotta i Småland

  Mina barns kusin är en liten tjej som börjat upptäcka böckernas värld. Mamma Mu är en favorit och det här skulle bli en perfekt födelsedagspresent för henne när hon fyller 27 december.
  Men pysselboken kommer hennes lite äldre bror få så han också får en liten present.

  Har delat på fb: Lotta Claesson fd Wiberg