Vinn en kryssning till Helsingfors med TallinkSilja  – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn en kryssning till Helsingfors med TallinkSilja 


I min första lucka i adventskalendern så kan EN av er bli en lycklig vinnare till Helsingforskryssning i en A-hytt för 1-4 personer, inkl. frukostbuffé med TallinkSilja.

Kanske vill du åka på en jullovskryssning med barnen och gå på Mumindisco eller träffa Sälen Harry. (Vinsten gäller i mån av plats under december. )

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 5 december 23;59

Lycka till!!!

*****************************

Vinnare blev;

* Tjejmorsan

STORT GRATTIS!!!

*****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Victoria

  Jag skulle jättegärna vinna å ta med mina systrar på en skön å avkopplande kryssning. Vi ses inte så ofta som vi vill å skulle behöva tid tillsammans. Vi har mycket att ta igen

 2. Emelie

  Jag vill vinna för min son Alfons skull. I somras åkte vi för att träffa maskoten på båten men så missade vi den innan de va dags att kliva av och han vart såååå ledsen och pratar om det Än <3

 3. Kathrine

  Jag vill gärna vinna. Det skulle vara våran första kryssning nånsin! Underbart att få va tillsammans och göra något sånt skoj.
  Delar i mitt namn på fb såklart!
  Kram Kathrine

 4. Sarah Kantojärvi

  Håller tummarna stenhårt! Vore så skoj att få ge Sigge det här i julklapp, kryssning (och spa) det bästa han vet

 5. Agnes

  Min dotter är tokig i Mumin och att åka båt och maken och jag hade älskat ett par timmar ihop med familjen utan telefoner. Mys helt enkelt.

 6. HannaPalm

  Jag skulle vilja vinna för att få chansen att åka iväg någonstans, släppa vardagen och bara göra något kul! Jag älskar att se världen och föra nya saker och kust kryssning är något jag ännu inte gjort tyvärr. Jag skulle ta med sambon så vi kunde få lite egen avkoppling tillsammans, det är han framför allt värd! Håller alla tummar och tår!
  Kram

 7. Cecilia

  Cecilia Sandin Skriver
  Jag skulle gärna vilja vinna den här kryssningen för att jag har önskat i flera mån nu och bara komma bort ett tag,har hänt så mkt på sistonde så skulle va så skönt å bara komma bort å njuta, skulle bli så glad om jag vann.

 8. Mathilda Eriksson

  Jag skulle så gärna vilja ta med mina barn på en jullovskryssning eller kanske en minisemesterkryssning en liten bit in på det nya året. Barnen och jag behöver göra nåt skoj tillsammans, just nu jobbar jag 0,8 pluggar heltid och mina tre fantastiska busar ställer upp till fullo på alla sätt dom kan, trots att jag är toktråkig och jobbar, pluggar, fixar vardagens bestyr och tjatar mest hela tiden…

 9. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna den här fantastiska vinsten. I vår familj älskar vi att åka på kryssningar, men det sker tyvärr inte så ofta som vi skulle vilja. Så att få överraska med detta i julklapp vore verkligen underbart då jag är säker på att de skulle uppskattas utav familjen. Både dottern och lillebrorsan älskar att dansa disco, leka i lekrummet och vi vuxna njuter gärna av god mat och shopping i taxfreen.

  Har givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 10. ingela25
  ingela25

  O vad härligt det skulle vara att få åka på en kryssning med min familj. Här har hösten bestått av sjukdommar, inbrott och ännu mera sjukdomar det har avlöst varandra så tänk o få överraska man o barn med en lite minnisemester.

 11. Annzo Einarsson

  Skulle vara underbart att överraska mina två bonus barn med en resa på jullovet,dom skulle bli så lyckliga

 12. Marie L Olsson

  Jag har min lillasyster och hennes familj att tacka för så otroligt mycket.
  Finner inga ord för hur mycket dom ställt upp för mig och sonen nu när vi behövt dem som mest!
  Vore rena drömmen att få ta med min son och hennes barn på detta.
  Men då jag är sjukskriven och ensamstående skulle jag aldrig ha råd med det rent ekonomiskt tyvärr.
  Såå,, ja det är därför jag tävlar helt enkelt 🙂
  Delar som Marie Linda Olsson på facebook

  kraaaaam

 13. Nathalié eriksdotter teodorson

  Delar i samma namn, nathalié eriksdotter teodorson.

  Hade velat vinna så jag och dottern kan få göra något roligt tillsammans. Vi blev ensamma förra hösten och det har varit lite svårt att få ihop ekonomin när jag pluggat samtidigt. Nu skulle det vara så skönt att fira att man är färdig med skolan och få åka på en minisemester med min bästa vän! Dottern hade älskat detta :)).

 14. felicia kyrk

  Jag vill bjuda ut min bästa tjejkompis på en kryssning, hon och jag har massvis med tid att ta ikapp och det vore härligt att komma iväg utan att behöva utomlands 🙂

 15. Mirone

  Jag vill vinna eftersom jag skulle behöva tid med min familj. Jobbar som sjuksyrra, pluggar, har två små barn och en man som jobbar borta. Det blev lite mycket i år och jag som normalt är stark och fixar allt fick stressyndrom och fick pausa allt. Nu är jag på väg tillbaka och det skulle vara underbart att få ta en minitripp tillsammans och inte bara vara trist och trött. Håller tummarna!

 16. Josephine - Mamma till Elika & Nick

  Jag delar på FB Josephine Granholm. Vilken lycka det skulle det vara för hela familjen om vi hade turen att vinna detta. Barnen har pratat nonstop om att åka båt sedan vi gjorde det sist & att då kunna åka hela familjen skulle vara riktigt mysigt. För oftast är det jag & barnen som hittar på saker & dom tycker att pappan i familjen oxå ska få följa med på skojiga saker 😉 Kram

 17. Ann-Sofie Gyllemo

  Delat på min Facebook sida, Ann-Sofie Gyllemo. Jag vill gärna vinna resan så jag och min familj får möjlighet att äta gott och dansa disco tillsammans med Mumin.

 18. Erika

  Som långtidssjukskriven är det lite knapert, speciellt såhär i juletider, att KUNNA ge mina barn denna upplevelsen skulle va en dröm då vi hittills inte tagit oss längre än till vår stuga med barnen, vår snart 6åring pratar ofta om att hon vill åka tåg till sthlm, eller fara utomlands osv, antar att kompisarna pratar mycket om sånt och jag önskar av hela min själ att även mina barn fick ett sådant minne från sin barndom, att ha nånting mer än att “åka till stugan” 7 mil bort.

 19. Tjejmorsan

  Packa väskan och pussa Mumin!
  Så skulle jag säga till mina älskade ungar om jag vann denna härliga kryssning.
  Det vore fantastiskt att få åka till Hessa i december.
  Äta god mat, bada bubbelpool och njuta av mamma – Linnea – Alice tid 🙂 För det är vi värda.

  Jag delar på min fb (Ewa Svedmarker)

 20. Nettan

  Åh vilken underbar tävling! Mina barn har pratat om att åka på kryssning i drygt ett år nu, vi var iväg förra året på höstlovet till just Helsingfors och det var så uppskattat! Då kunde maken tyvärr inte hänga med men nu ser vi ut att bli lediga hela familjen under jullovet så det skulle vara väldigt passande 🙂
  Håller tummarna och delar på FB (Jeanette Santesson)
  Kram

 21. Fröken M

  Åh det vore mysigt !
  Ända sedan vi åkte med Cinderella ( vilket inte var någon vidare barnbåt ) så har Viggo pratat om att han vill åka färja igen, så jag skulle ta med honom, mamma och svärmor på en kryss med äventyr och god mat 🙂
  Det skulle garanterat uppskattas av oss alla 🙂
  Kram

 22. Jessica ebberstein

  Åh vad jag skulle vilja vinna denna tävling!! har en dotter som snart är 5 år som älskar stora båtar. Hon blir så avensjuk på mig när jag åker på mina “vuxen”kryssningar så skulle vara guld värt att få åka med henne och bara mysa

 23. Ida-Maria

  Jag är med!
  Jag skulle gärna åka iväg på en kryssning själv med mina barn för första gången under vårt jullov. Jag har inte kommit iväg själv på en resa med dem men känner att det är dags nu. En kryssning skulle vara en bra start 🙂

 24. Christina Frisberg

  Skepp Ohoj!! Självklart vill jag kasta loss och åka på böljan den blå!! Jag bara älskar en lite tripp på böljan den blå och mysa med god mat och lite dans och ett spabesök och efter någon drink så blir det att dela med sig av en skön sång i karaeokebaren 🙂 <3
  Jag har delat tävlingsinlägget vidare på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  ha en härlig Första advent 🙂