Vasamuseet – höstlovstips  – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vasamuseet – höstlovstips 

  
Denna vecka är det höstlovsvecka i Stockholm och även fast jag inte har något barn med höstlov så hakar vi på de roliga höstlovsaktiviteterna som finns i stan. Ett par dagars ledigt blev det ändå för sonen. I måndags besökte vi vasamuseet ute på Djurgården. 

   
   
De har faktiskt flera intressanta visningar just för familjer denna veckan. Sonen är faktiskt väldigt intresserad av Vasa skeppet och historia, så vi köpte faktiskt ett årskort till Vasamuseet när vi var där i våras.  Vi anmälde oss till en familjevisning om Skelettets hemligheter som de har dagligen denna veckan. 

   
 
Det var väldigt intressant att få lära sig mer av skelettets olika delar såväl för sonen som för mig. En otroligt spännande och lärorik om skelettet och dess skillnader fick vi. Något vi båda starkt rekommenderar om ni inte har några planer i veckan. 

Har du varit på Vasamuseet? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.