Sorel skor inför vintern  – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Sorel skor inför vintern 

  
Denna vintern har jag investerar i ett par Sorel stövlar åt sonen. Han gillar bäst stövlar eftersom de är enkla att ta på och av. Så jag blev så glad när jag sprang in i dessa i helgen på XXL i stan för endast 199 spänn. Som hittat verkligen. 

  
Varje vinter har vi lagt 1000-tals kronor på både vinter skor och vinter kläder åt sonen så då blir man ju extra glad när man hittar ett fynd för 199kr. 

Sorel stöveln ska klara ner till -32 grader och även väte. Så det låter som ett bra kap. 

Någon som har haft Sorel tidigare? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Köpte också dom idag! Men dom upplyste om att “dom är inte vattentåliga”. Säkert därför ordinarie pris bara är 599 och inte 899 som andra Sorel barnkängor., kram

 2. Linda

  Världens bästa vinterskor. Vi kör även Sorel på oss vuxna. Ett smart tips med dessa är också att med en extra sula går det bra att ha en strl för stort på kidsen för de väger inget och sitter otroligt bra på foten. Vi hade sån tur att de skor vi köpte förra året till barnen funkar även i vinter! har den modellen med snörning hela vägen upp med snabbspänne. Kanonpris har du ju också hittat dem till! kram

 3. Helena

  xxl är ju en toppen butik att fynda på. Bra jobbat! Hoppas O ska bli nöjd med denna känga. Har bara hört gott ! Kram

 4. Karin

  Vi hade Sorel-stövlar till vår dotter förra vintern, dom var så bra! Nu hade vi hört rykten om att dom fanns på extrapris hos XXL men såklart var dom slut när vi kom dit. det blev ett par Viking detta året, dom är ju bra dom också.