Liniz's resor

Sri Lankan Night 

    
I fredags var jag på en inspirationskväll på Sheraton hotell i Stockholm som Sri Lanka Tourism anordnade. De inspirerade om hur fantastiskt Sri Lanka är.

 Eftersom jag har varit påSri Lanka en gång för 12 år sedan, visste jag en del om landet. Men jag fick verkligen mersmak. Härliga inspirerande människor, ert fantastiskt land med både kultur, äventyr, sol och bad. Ett land som med andra ord har allt du kan önskar när du reser på semester. 

   
    
 Under middagen bjöds vi på härlig underhållning iform av Sri Lankan lokala folkdans. De var helt fantastiskt duktiga. 

  
Vi avnjöt en fantastiskt god 3-rättersmiddag på Sheraton Hotel under tiden som vi fick inspireras av Sri Lanka på alla sätt. Så nu drömmer jag om Sri Lanka, vill verkligen dit igen. Vore toppen att kombinera med Maldiverna som är ett annat drömresmål som jag har. Maldiverna ligger ju bara 1h med flyg från Sri Lanka. 

Har du varit på Sri Lanka? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jeanette

  Jag har inte varit där själv men många av mina kompisar har varit där för det är så bra surf. Så det står verkligen på listan av länder att besöka!

 2. Ramona

  Min syster och bror är från Sri Lanka och dom var där förra julen. Magiskt sa dom 🙂 Jag hade tänkt följa med men blev inte så. Ångrar mig idag. Hoppas du har en fin start på den nya veckan. Ramona

 3. Ditte

  Vad trevligt om Sri Lanka nu kan locka till sig turister igen. Jag har varit där i omgångar, första gången redan 1981 då jag hämtade våra döttrar där. Sdan har jag varit tillbaka i omgångar och även kombinerat med Maldiverna. REkommenderas, när man ändå är i närheten…
  Jag är verkligen sugen att åka tillbaka igen med både döttrar och barnbarn och hoppas snart kunna göra det.
  Hoppas och önskar nu att svenska resebyråer testar Sri Lanka igen. DEt är ju enkelt att resa på egen hand men jag tror att antalet som vill åka på charter fortfarande finns.
  Tack för ett inspirerande inlägg.