Liniz's resor

Hagudden -Söderbärkes badplats 

  
Vi har haft två riktigt härliga dagar hemma i Dalarna. Dagarna har mesta dels tillbringats på Hagudden – Söderbärkes lilla badplats. 

   
    
   
Badplatsen är i väldigt fint skick och fräsch.  Minnen är många eftersom jag själv är uppvuxen i denna lilla by och tillbringade alla mina barndoms somrar på denna lilla badplats. 

   
    
 
I fredags var det nästan alldeles folk tomt. De flesta gick väl i skolan eller jobbade. Så vi hade nästan hela badplatsen för oss själva. Min kusin och hennes son Lucas kom och höll oss sällskap en stund. 

   
   
Igår va det lite mera folk och några andra vänner till mig med deras barn kom. Bland annat min vän J som bor på Mallorca och hennes lilla söta M som bara var 2 månader. Så jag & O fick möjlighet att bebismysa dagen till ära. 

  
Till sonens stora glädje fick han åka vattenskoter också. Premiär för honom och han älskade det. Så det lär ju inte vara sista gången. 

   
    
 
Vi älskar Dalarna & Söderbärke. Vår andra sommar idyll förutan Skaftö och Västkusten. Hit åker vi gärna så ofta tillfälle ges, framför allt under sommar halvåret och när vi inte reser utomlands. 

Har du någon sommar idyll? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken M

    Min ommaridyll är farmors stuga där vi var tidigare i veckan.
    Ett litet hus precis vid vänern. Det finns inget som slår en solig dag där 🙂

    Vulkanpizzan var inte så tokig alls faktiskt men nu är jag nyfiken på den med nutella !
    Kram