Liniz's resor

Vinn ett besök på Junibacken

Junibacken är ett av våra favorit ställen i Stockholm när sonen får bestämma vad vi ska göra.

20150529-214942.jpg

För er som inte bor i Stockholm så är det verkligen en aktivitet man inte får missa med barnen. Vi har varit där flera gånger sen sonen fyllde 1 år. Passar perfekt för barn ca 0-8 år. Jag gissar de flesta planerar sommarlovet och ett Stockholms besök står säkert på många barns önskelistor.

Nu har jag fått nöjet att tävla ut ett besök på Junibacken för EN HEL familj.

Nästa helg är det dessutom Junibackens Barnkulturfestival, 6-8 juni, med massor av roliga aktiviteter.

Webbutik

 Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 2 juni 23;59

Lycka till!!! :)

*****************************

Vinnare blev;

* Ida-Maria

STORT GRATTIS!!!

*******************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Det här är en tävling för mina små troll som just har upptäckt figurer som är skoj.
    Emil, Pippi, Mumin och Alfons gör mycket bus, som vi ska läsa om, se och lyssna på här i vårt hus.

    Mina killar skulle älska att få uppleva dessa figurer på Junibacken eftersom vi inte varit där tidigare. Att få åka iväg hela familjen skulle vara underbart efter att knappt gett barnen någon tid då vi bara renoverat på vårt hus och gjort tråkigt vuxen göra.
    Så nu håller vi alla tummar, både stora och små. Vi håller dem så att de nästan blir blå för att förgylla en vardag som är grå.

  2. liselotte

    Jag är gärna med och tävlar, har delat på facebook, liselotte andersson. Vi planerar att besöka Stockholm i sommar, och har aldrig varit på Junibacken, så ett besök där skulle passa jättebra.

  3. ingela zackrisson

    Ja har aldrig varit på junibacken så tänk att få uppleva detta med mina barn. Det vore en underbar semestertripp att göra.

  4. Hannele

    Jag skulle vilja vinna detta till min son som fyller år snart och det skulle vara kul och överraska honom med en sån här faktisk resa.

  5. Tina Carlström

    Delar på min FB, Tina Carlström.
    Jag och min man har bestämt att vi ska ta en veckas semester i Stockholm i år. Vi vill hinna med Skansen, skärgården, Djurgården, gröna Lund och Junibacken. Som småbarnsfamilj kostar det en del med resa, boende, inträden etc. Men när man väl är i Stockholm så är det lika bra att passa på och göra dessa saker. Så det hade varit väldigt välkomnat att få detta pris som en liten hjälp till semesterkassan och att få ge barnen ett oförglömligt minne på Junibacken.

  6. Familjen Handell

    Delar på fb Madde Handell
    Skulle gärna vinna detta till min familj, och speciellt till min dotter som blev storasyter för några månader sedan. Lite tjej tid vore perfekt för oss, tåg, hotell och massa tjejmys på Junibacken. Bara hon och jag, bara vi tjejer som hon brukar säga 🙂

  7. Evelina

    Sitter och försöker styra upp sommaren och semesterplanerna…..Tänkte lura med oss tjejernas mormor på en tripp ner till Stockholm och då skulle ju ett besök på Junibacken passa perfekt. Vi gillar Junibacken och vill gärna dit igen och stackars mormor har ju aldrig varit där, så hon förtjänar ett sånt besök 😉 Ha en bra söndag och morsdag!!

  8. Renate wretefelt

    Vilken toppenfin vinst! Det skulle vara kul att få ta med sig barnbarnsbarnen. Nu är det bara att hoppas att Fru Fortuna står mig bi och hålla tummarna hårt.

    Trevlig helg!

  9. Stina Polvi

    Det vore jätteroligt att vinna och överraska familjen 🙂
    Håller tummarna hårt,
    ha en fin helg <3

  10. Christina Frisberg

    Wooow!! så härligt att ta sina godingar Elliot & Matias till Junibacken i sommar , där vi aldrig varit, det brukar alltid bli Grönan och Skansen, men lite nytt sitter ju aldrig fel, det skulle de gilla skarpt!! 🙂 <3
    Håller tummarna hårt!! 🙂