Vinn entré biljetter till Skansen – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn entré biljetter till Skansen

Skansen är ju verkligen EN av de mysigaste ställena att strosa runt på i Stockholm, både för stora och små. Hela familjen här älskar Skansen, men nu var det länge sen vi var där faktiskt.  Nu startar LIll-Skansenteatern för säsongen. Det blir kaos på Lill-Skansen ena stunden och den andra måste djuren flytta! På fredag den 1 maj har teatern premiär.

Nu kan vi tyvärr inte gå på Skansen denna veckan och se premiären, för vi har andra planer, men inom kort ska det definitivt bli ett besök till Skansen.
Nu har även EN av er möjligheten att vinna TVÅ entré biljetter till Skansen. Dessutom går ju var under 6 år in GRATIS.

20150428-221157.jpg

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 7 maj 23;59

Lycka till!!! :)

*****************************

Vinnare blev:

* Malin

STORT GRATTIS!!!

********************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ida-maria

  Jag är med!

  Under våren har jag gått på Skansen med mitt jobb men ser nu fram emot att få gå dit med mina egna barn. Det är trots en helt annan grej att gå med sin egen familj. När jag är med jobbet (skola) så har man full fokus och koncentration på att hålla koll på alla barn så man njuter inte.
  Nu vill jag se på björnungarna, besöka Lill-Skansen, titta på sälarna, åka bilar och allt sånt med mina egna barn och verkligen NJUTA av en familjedag. Jag älskar trots allt Skansen! Ett besök på Skansen skulle vara som en perfekt avslutningspresent för Lykka som slutar förskolan till sommaren och börjar i skolan i augusti 🙂

 2. Madeleine K M W

  Jag blev nyligen 25 år, och jag har aldrig varit på Skansen! :O
  Vore kul att få ta med dottern dit nu när hon precis börjat härma en massa djur. På skansen skulle hon få chans att se fler djur på riktigt!
  I sommar har jag och mannen bara 1 vecka gemensam semester, dessutom är den tidigt lagd i sommar. Vi kommer inte ha möjlighet att lägga så mycket pengar på semestern iår, och då vore det ju alldeles perfekt och lagom att få komma till storstan och ha entrebiljetter till Skansen fixade! Hoppas på tur!

 3. Linda

  Barnen älskar att strosa omkring på Skansen, klappa djur och äta glass. Vi vuxna får en lugn stund med barn som håller sams. Kanske kan vi även lyssna på Barnens Allsång som är så uppskattat!
  I år har jag lovat ett besök inne på Akvariet för barnen, det var ett tag sen sist!

 4. Johanna Th

  Åh vad jag vill vinna och bjuda med maken och dottern till Skansen! Vår dotter älskar djur och skulle bli överlycklig

 5. Mia söderström

  Åh vad glad jag skulle bli om jag vann! Skulle helt klart ta med mig min tioåriga son som i tioårspresent önskat att få klappa en orm!! I vår familj (bestående av 5 barn) får man önska sig en aktivitet tillsammans med en förälder när man fyller just 10. Det har blivit lite olika saker och nu som barn nr 4 blir det att klappa orm!!

 6. Robert

  Jag vill vinna för att gå dit med barnen. Var något år sen och det är alltid kul på skansen

 7. Jennysen

  Skulle gärna vinna för att få gå med min bästa vän, hennes två söner (varav den ena min Gudson) under 6 år samt hennes tredje son som är beräknad “när som helst”. Vore ett kul inslag i sommar! 🙂

 8. Tatyana

  Att strosa runt på Skansen i sommar är en lagom aktivitet både för mig med min tjocka gravidmage, och för barnen. Få titta på djuren, äta lite picknick, titta på teater och få en rolig sommardag hela familjen. Så jag håller tummarna för vinst 🙂

 9. Annica L

  Dottern var så avundsjuk på storebror och storasyster som fick gå på Skansen med skolan. Vore kul att ta med henne på en egen Skansendag.

 10. Troi Hinrichsen

  Åh skulle älska att vinna! Har inte varit på skansen sen jag var i skolan, fyller 40 i år och min två åriga dotter skulle tycka det vore jättekul. Sjukpensionär och ensamstående mamma så ekonomin räcker liksom aldrig till för att komma iväg på äventyr som kostar.
  Delat på fb i mitt namn Troi Hinrichsen

 11. ingela25
  ingela25

  Vi var på skansen för 2 år sedan och det skulle vara underbart att få ta med oss barnen dit igen, de två minsta har ju inte varit där och skulle älska det lika mycket som vi vuxna gör.

  Kram Ingela Zackrisson

 12. Daphne Alice

  Jag vill vinna för att jag vill så gärna ta med min sambo som aldrig varit på skansen dit! Jag älskar djur så otroligt mycket, så dte skulle verkligen vara en underbar dag för oss båda.

  Jag har delat på facebook som Daphne Alice 🙂

 13. Malin

  Klart jag hoppas få vinna denna tävling! Barnen älskar ju djur (och jag med) och den lilla tivolidelen på Skansen är en klar hit enligt äldsta dottern. Kommer lätt bli världens bästa mamma om jag vinner och tar med mig familjen dit!

 14. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den här fina vinsten då jag faktiskt aldrig besökt Skansen förut. Dottern har varit där för några år sedan när jag hade barnvakt över dagen, men själv har jag aldrig varit i parken utan endast hört en massa gott om den. Vore därför super kul att få vinna den här då vi ändå reser till Stockholm i mellan varven, och gärna skulle planera en utflykt dit nu när värmen har börjat komma.

  Delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 15. Natali Törnkvist Mäkinen

  Jag flyttade ifrån Stockholm för åtta år sedan men var ofta på Skansen under min barndom. Nu har jag en son som blir ett år i sommar och vi ska åka upp och hälsa på familj och gamla vänner under sommaren. Det vore otroligt roligt att kunna få gå på Skansen och låta den lille uppleva det. Ekonomin finns inte för att själv betala för ett Skansen-besök så det vore fantastiskt om det gick att bli “sponsrad” och dessutom kunna bjuda med en vän för kvalitetstid på Skansen 🙂

 16. Kristiina

  Hej!

  Jag är gärna med!

  Skansen är det bästa för stora och små,
  allt samlat och det bästa av flera världar där kan vi få.
  Djur, miljö, underhållning, lek och bus
  riktigt familjemys!
  Skulle vara kul att överraska familjen med en tur,
  Skansen kan man inge besöka för många gånger eller hur?

  Ha en fin dag och tack för chansen!

  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 17. Charlotta Sjöberg

  Vi har aldrig besökt Skansen, men jag har alltid velat göra det. I år ska vi efter många år äntligen åka till Stockholm igen och då vore det perfekt att få åka till Skansen med barnen.

  Charlotta Csilla Sjöberg (facebook)

 18. Evelina

  Tänkte försöka få till ett besök i Stockholm i sommar med mina tjejer och min mor, då skulle vi ju hemskt gärna vilja besöka Skansen som är så mysigt. Så denna tävling passade oss perfekt!!

 19. Jennie Frendin

  Vi älskar Skansen och det är ett måste minst en gång om året. Vi är jätte gärna med och tävlar om biljetter. Kram Jennie frendin

 20. Jessica Sundberg

  Barnen älskar att vara på Skansen, se alla djur, grilla korv, strosa runt, se Allsång på Skansen! Ja det finns så mycket där för alla åldrar! Ett ställe jag gärna besöker i sommaren (igen!).

  Jessica Sundberg1

  KRAM!