Scandic Anglais SPA & ekologiska frukost – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Scandic Anglais SPA & ekologiska frukost

Igår överaskade jag Diana med en riktigt härlig förmiddag, eftersom hon fyllde år i månadags.

Vi började med att frossa loss på Scandic Anglais härliga ekologiska frukostbuffe.

 

DSC00733

Den var så himla god. Jag har ju ätit den förut och den erbjuder ett enormt utbud av varma och kalla rätter. Jag som älskar äggröra, bacon och pannkakor med nutella, sylt och grädde, åt verkligen massor. För att inte tala om alla goda pålägg och olika sorters bröd, smoothies och juicer.

DSC00734

 

Det bästa var nog att man fick göra sin egen färskpressade apelsin juice själv. Det är så otroligt gott med färskpressade juicer.

DSC00736

Jag tycker dessutom att det är viktigt med en riktigt god latte och något sött efter frukosten och det fanns det såklart. Sen var det dessutom väldigt lugnt. Jag och Diana var där vid 9-snåret och satt i över 1h och åt frukost och pratade.

IMG_5826

Diana visste inte vart vi skulle utan hon fick bara instruktionerna att infinna sig på min T-banestation kl 8.45 på morgonen och sen ta med sig träningskläder och bikini. Så jag agerade hennes PT på Scandic Anglais fräscha gym, innan det var dags för att mysa ner sig i deras relaxavdelning.

 

IMG_5832

Deras SPA var en mysig liten hörna med bubbelpool, där vi var alldeles ensamma denna härliga tisdags förmiddag.

IMG_5835

 

Som ni vet så älskar ju Diana och jag SPA´n. Och detta hade ingen av oss varit på innan. Nästa gång hoppas vi även kunna bo över en natt i deras härliga Superior Sleep rum, där man verkligen sover som en prinsessa.

Gillar du att bo på hotell och gå på SPA?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.