John Frieda hårprodukter – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

John Frieda hårprodukter

 

Förra veckan var jag & Diana på en mycket trevlig After Work och fick lära oss mer om John Friedas härliga hårprodukter.

20150225-134917.jpg

De har kommit ut flera nya och bra hårprodukter och första ut var ett Anti-frizz shampoo, conditioner och en primer som innehåller kokosolja. Deras serie Frizz Ease är en bred serie av vård-, styling, och avslutande produkter som gör det möjligt att kontrollera även de mest ohanterliga håren. Även om det handlar om rakt hår eller olika typer av lockar. Nu lanseras alltså Frizz Ease Forever Smooth som behandlar frizz inifrån och ut för att skapa ett mer hanterbart, mjukt och glänsande hår, som passar alla hårtyper.

20150225-134955.jpg

 

De visade även John Frieda Hairspray Collection som är 3 hårsprayer med salongskvalitet. Hårsprayerna innehåller keratin som motverkar frizz och finns i tre olika typer, så att man kan ändra stadga efter humör, tillfälle och stil.

20150225-135019.jpg

Sist men inte minst fick vi se en produkt som passar mig klockrent Luxurious Volume 7-day volume in-shower treatment ger volym hela veckan! Perfekt för mig som vill ha mer och även hållbar volym. En lätt gel som innehåller kerantin och andra stärkande proteiner. Den katjoniska gelen skapar ett nätverk av polymerer som lägger sig runt varje hårstrå för att skapa fyllighet och ge intryck av kraftigare hår. Fördela gelen i blött hår och låt sitta i 3-5 minuter innan håret sköljs igen. Vänta sen 2-3 hårtvättar innan nästa behandling. Eftersom jag har väldigt tunt hår så är detta verkligen något för mig.

20150225-135034.jpg

Vad brukar du använda för produkter till ditt hår?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.