Vinn en GRATIS träningsvecka på SATS – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn en GRATIS träningsvecka på SATS

Jag har kickat igång det nya året med hårdträning. Egentligen inte mer än vanligt. Men eftersom Thailand väntar nästa vecka så vill jag kunna unna mig precis vad jag vill under semestern. Så varje ledig dag besöker jag gymmet. Sats såklart! När jag är iväg på jobb försöker jag med en Power Walk eller besöker hotellets gym.

Har du börjat träna? Nu har EN av er chansen att vinna en GRATIS träningsvecka på SATS.

 

20150123-212753.jpg

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 29 januari 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

 

* Helena

STORT GRATTIS

****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gunilla Egelstad

  Delat på fb Gunilla Egelstad.
  Efter jul och 2 veckor i Florida får det vara nog.
  Ställde mig på vågen i går och kan säga att jag inte log.
  Nu är det med stillasittandet och alla godsaker STOP!
  Jag vill hitta min gamla kropp.
  Då Sats kan hjälpa mig att få fart på mig själv meddetsamma.
  Och med motivation blir jag snart som en ny och piggare mamma!

 2. Frida

  Hej! Jag tävlar gärna. Den 4 feb tar jag av gipset från min brutna handled och måste då jobba på att bygga upp styrkan igen. Längtar! FHar tänkt prova om sats känns bra och nu när jag är mellan träningskort är ett bra tillfälle!

 3. Helena

  ÅH detta vill jag SÅ badly vinna!! Försöker komma igång efter bebis och sats är ett så himla bra gym ! Håller mina tummar så hårt så de vitnar! Har delat på FB!!
  Kram och ha det så fantastiskt som Ni kan i Thailand!! Kram