Vinn 400 kr i presentkort på Preem – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn 400 kr i presentkort på Preem

Det finns så många förutfattade meningar om vad det är för kvalitet på mat på en bensinstation, men när låter folk smaka på maten först och de sedan får reda på att maten kommer från Preem så kan de knappt tro det.  Det finns nämligen massor av gott att äta på Preem – mer än bara korv! Vi brukar ofta stanna på Preem och tanka och sen köpa med oss något gott. Till exempel Pulled Pork i färskt bröd eller en härlig salladsbuffé där man kan plocka ihop sin egenkomponerade sallad och stenugnsbakade pizzor för att nämna några exempel. Kika in HÄR och läs mer om hur det egentligen ser ut med julstressen och jakten på den perfekta julen hos andra familjer. Perfekt att svänga förbi Preem och köpa med lite mat hem, så slipper man stressa med matlagningen ibland. EN av er har chansen att nu vinna 400 kr i presentkort på Preem att handla mat för.

20141229-151417.jpg

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt en motivering hur ser det egentligen ut hemma hos dig i den icke perfekta vardagen?

Tävlingen pågår tom 6 januari 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Joi

STORT GRATTIS!!!

*************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jonna Tiensuu

  Här hemma jobbar sambon ofta borta, eller också jobbar han 05-20. Asfaltläggare du vet.. På vintern har han även plog & sand jour.
  Jag är hemma med en 1-årig och 1 hund.
  Tror du kan sätta dig in i situationen själv.. =KAOS

  Saker släpas fram överallt. Hunden måste ut. Barnet ska roas. Mitt i allt detta ska hemmet städas, kläder tvättas och mat ska lagas.

  Om jag är slut?!? Japp!!
  Tänk att få lyxa till det med lte “hämtmat” från Preem. Tror både jag och sonen och sambon skulle bli glada. Mest sonen. Han är nog trött på makaroner och köttbullar/korv.

 2. Christina Kaakinen

  Jag är med och tävlar ! Vilken annorlunda vinst och sponsor .Har delat tävlingen på facebook (Christina Kaakinen) .Låter spännande det där med maten att inte fastna i dagliga märken och tänka lite nytt och vart det ska handlas hem .Provar gärna ett inköp på Preem för jag har missat att handla min mat där .

 3. jenny olsson

  Vad kul det är att läsa hur andra har det! Jag brukar både ha ordning och reda och laga mat, men korv och makaroner samt pannkakor blir det en del då barnen älskar det. Tyvärr har den här hösten vart katastrof. Skulle behöva en ordentlig städdag och slippa tänka på att laga middag! Jag hamnade på sjukhus i september och efter det har vi åkt på nya sjukdomar konstant. Nu går 3/4 på antibiotika igen så ett presentkort är välkommet så vi orkar ta tag i hemmet snart!

 4. Nathalié

  Oj, det är stressigt som ensamståendende förälder till en liten busloppa på snart två år. Blir oftast något snabbt att äta, matlåda från frysen eller en burk fiskbullar för de sista kronorna i plånboken. Och städat hem? Vad är det? Haha, det är kaos hemma. Jämt i stort sett. Stress på morgonen innan dagis, stress för att hämta dottern på dagis efter min skola, stress att komma på något att äta, stress att försöka boka tvättid men det aldrig finns, stress för att hinna med allting man egentligen borde.

  Detta presentkort skulle rädda några av våra middagar och slippa stressa över det :).

 5. Linda S

  Jag är gärna med. Har en liten 3,5 månaders tjej hemma så vardagen består till stor del av blöjbyten, amning och mera blöjbyten. Lunchen när maken är på jobbet består ofta av något jag kan göra med en hand o en tjej på armen. Städningen är bristfällig men tvättmaskinen går varm. Vi har ett extrarum och det är jättesmidigt för där kan man kasta in allt man inte hinner med och stänga dörren 🙂

 6. liselotte

  Jag är gärna med och tävlar. Har delat på facebook, liselotte andersson
  Hemma hos mig i den perfekta vardagen: Gubben sitter och glor på TV:n, Hoppas på att solen inte ska skina för då ser man att fönsterna inte är tvättade på evigheter, Funderar hela förmiddagarna åt vad man skall göra för middag, får panik och resulterar i pizzaköp för något måste man ju ha.

 7. Cecilia

  Min 3-åring hinner ofta göra förvånandsvärt mycket medan jag diskar, försöker på lillebror att sova eller måste fixa med något annat som gör att jag inte kan ha koll på henne. Hon tar nästan alltid fram en stol för att klättra upp till hyllan där kexen finns. Smulorna sprids sedan överallt medan leksaker dras fram och ett par gånger har hon hunnit göra graffitimålningar på väggen.

 8. Marie-Louise Nilsson

  haha, ska man vara helt ärlig så är det närmast Kaotiskt hemma på vardagarna och det slutar ofta med att det blir en torr macka med en kopp te eller något annat tråkigt.
  Man har ju helt enketl inte tid.

  Det är för övrigt ett av mina nyårslöften – att bli duktigare på att planera mat och städning hemma. Ingen mår ju bra av Kaos =)

 9. Sara C

  Jag är gärna med och tävlar:) I vårt hushåll sköter mannen matlagningen för det mesta. När han jobbar på kvällarna blir det oftare nått enklare – som pannkakor till sonen. Det är svårt särskilt på kvällen att ställa sig och laga mat tycker jag med en 3,5 åring och en bebis..

 10. Gunilla Egelstad

  Delat på fb Gunilla Egelstad
  Preem kan vårt 2015 förgylla
  och denna tävling vill jag hylla..
  för att få äta gott när vi i Sverige far.
  Hoppas vi nu lite tur har!

 11. Frida Elmgren

  Hej hej!

  Min pojkvän genom landet bilar och far,
  då blir det oftast snabbmat som han på vägen tar.
  Preem tankar han sällan på,
  hade han vetat detta så hade det varit nyttigare mat han kunnat få.
  Ett bra tips du gett vidare som jag tar med mig förstås,
  detta tipset kommer nog gå i lås.
  Hoppas ändå till honom detta presentkort att få ge,
  för det skulle vara otroligt kul att på hans läppar ett leende få se 🙂

  Önskar dig ett riktigt härligt Gott Nytt år!
  Hälsningar Frida Elmgren

 12. Jessica Sundberg

  Min vardag är ofta icke-perfekt… Den är till och med så icke-perfekt att jag inte ens orkar köpa ordentlig hämtmat utan det blir ganska ofta ett besök hos pizzerian som ligger runt knuten. Man är bekväm och lat av sig vissa dagar och visst är man värd det i en stressig vardag!

  jessica sundberg1

  Stor kram till dig och din fina familj!!!